- Katılım
- 16 Ağustos 2013
- Mesajlar
- 2.241
- Emoji Skoru
- 11.090
- Puanlar
- 408
- Yaş
- 33
Hayırlı gecelerHayırlı geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler![]()
Torpilli olduğunu biliyodum bunu daha önce hiç itiraf etmemistinKazen benim akrabam bunu biliyorsun değil mi![]()
aksama kadar kucakta oldugu icin enerji doluyo sarji fulluyoZaten o enerjiyi nerden buluyolar anlamıyorum![]()
Oyy yirim yiiiirTabiki de edecem sizsiz kutlama yapamam biliyorsunuz![]()
Kısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecezSes kaydı yapın![]()
sende öylesin melegimmAynen çok datlusun![]()
Vay ortaaam lo msj da beni eziyo yalnıztabissii canımdır ben profilime bak tam candimi
![]()
benim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derimKısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecez![]()
İnşallahhh kuzum durun size ultrason fotosunu atayım kafa önde çıktı sanırım oda bize bakıyorduhadiyaa cok sevindim inan insallah yarinda hayirli haberler alirsin cnm![]()
orti eski profile dön bu olmamisVay ortaaam lo msj da beni eziyo yalnız![]()
yaa minicuuukİnşallahhh kuzum durun size ultrason fotosunu atayım kafa önde çıktı sanırım oda bize bakıyorduEki Görüntüle 2264410
Benim oglumda aralık doğumlu sat in 14 Mart senin kış rahat oluyo şanslısin ☺Kısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecez![]()
Çok heyecanlıyım ya benim kalbim duracak geçen hafta doktor yaklaşık dakikada 120 atıyor dedi ama nefesimi tutup dinleyemedik pekbenim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derim![]()
Benimki aksama kadar koltuk masa yatak komidin tepelerde hep gene bitmiyor o enerji☺aksama kadar kucakta oldugu icin enerji doluyo sarji fulluyo![]()
Evet tüm hamilelik yaşayanlar öyle diyor zaten yaz olsaydı yanardım Hatay da yaşıyorum asfalttan kazırlardı herhaldeBenim oglumda aralık doğumlu sat in 14 Mart senin kış rahat oluyo şanslısin ☺
Amaaaaaaaa nideeeeennorti eski profile dön bu olmamis![]()
Kardeşim için büyük sürpriz oldu bugün öğrendi ve yarın videoyu gönderecem düğün günümde ağlamıştı tek sevindiğim dayı olacağım demişti benim koca bebeğim obenim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derim![]()
Kışın bile sıcak basıyor yazı düşünemiyorumEvet tüm hamilelik yaşayanlar öyle diyor zaten yaz olsaydı yanardım Hatay da yaşıyorum asfalttan kazırlardı herhalde![]()
Doktor bir kafası ve kalbi net olur dedi kafayıda öne yapıştırmış kabak gibi çıktıya
yaa minicuuuk![]()
bunlar ne yiyo ne iciyo dicemde anne sutu cok yariyo dmekiBenimki aksama kadar koltuk masa yatak komidin tepelerde hep gene bitmiyor o enerji☺