- Emoji Skoru
- 305.723
- Puanlar
- 898
Çaktirmamistim zatiİyilik çaktırmadan yapılır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaktirmamistim zatiİyilik çaktırmadan yapılır![]()
Afiyet olsun bakım tatliş güzel ye doyur göbişiBence ondanŞimdi gidip yapacağım ,çay demlemem lazım :)
Ben çaktım emmeeee :)))Çaktirmamistim zati![]()
Sağol canımAfiyet olsun bakım tatliş güzel ye doyur göbişi![]()
Zeki hatunsun vesselamBen çaktım emmeeee :)))
Günaydın canım ❤Günaydın canlarşu bayıldım butonu muhteşem olmuşya farkeden varmı acep
![]()
Görüşürüz tatlımSağol canımGorusuruz inşallah
![]()
Günaydın kuzumGünaydın canım ❤
Evet canım fark ettim bende :))
Bugün cuma bizim kilo bildirimlerinde fark ettim canım yoksa ben cok kullanmıyorum :))))))Günaydın kuzumvalla herkez farketmiş ağız tadıyla bi şok yaşatamadım
![]()
Kız kilolar nasıl varmı yerinde sayan :)Bugün cuma bizim kilo bildirimlerinde fark ettim canım yoksa ben cok kullanmıyorum :))))))
Simdilik sonuclar güzel ama paylasmayanda var canım bakalım ne olacak :))Kız kilolar nasıl varmı yerinde sayan :)
Hadi bağalımm gorcez bebegiiimHayır olmaz bu sefer benden daha sonuncu olamazsın![]()
Hadi bağalımm gorcez bebegiiimHayır olmaz bu sefer benden daha sonuncu olamazsın![]()
Hadi inşallahyaa böyle toplu bişeyler yapınca insan heveslenir gazlar birbirini birde kilo bildirimi olunca mecbur hissediliyodur daha iyi :)Simdilik sonuclar güzel ama paylasmayanda var canım bakalım ne olacak :))
He ya bırakamadımBeni birakamadin değil mi ?Afiyet olsun balım
![]()
![]()
Benimde bugün pazara gitmem lazım abla gel beraber gidelim yalnız çekilmiyorYemek yapıp pazara gitmem lazım![]()
Benimde bugün pazara gitmem lazım abla gel beraber gidelim yalnız çekilmiyor![]()
Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :)Ne güzel olur yanlız ben çok dolaşırım pazarda çay simit keyfi yaparım.
Beraber yer içeriz ne güzel olur .
Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))Hadi inşallahyaa böyle toplu bişeyler yapınca insan heveslenir gazlar birbirini birde kilo bildirimi olunca mecbur hissediliyodur daha iyi :)