- Emoji Skoru
- 105.826
- Puanlar
- 798
Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorumAynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorumAynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))
Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :)
Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:)Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorumbirincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))
Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvedePazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:))
Tamam kuzucummmTamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:)
Tesekkur ederiz canım ❤
Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvedeamaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar
![]()
Hahaha alemsin abla yaBurdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum![]()
Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo verBurdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum![]()
Hahaha alemsin abla yaevet banada hiç sectirmiyorlar
bende marketten alıyorum genelde
Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver![]()
Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.
Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan![]()
Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.
Evet geneldeciler yapıyor
Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan![]()
sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarifGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Düşünüyorum simdilik emin değilim :))
Yok canım ben evli bile değilim:))sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif
süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem
.. Kolay gelsin abla
![]()
Anlaşıldı hocamYoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye![]()

Hala usta bekliyorum![]()
Tamamdır öğrencim![]()