• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
bende çok sabrederim
bende kin çok :olamaz: 10 sene önce neden niye küstüm hatırlarım kadın söz konusu oldu mı barışmak daha zor oluyor

Bende inadim eşimden ama benim eşim hiç kusmes sadece bir kaç saat surat yapar :))
Benim eşim küser:)

bende çok sabrederim
bende kin çok :olamaz: 10 sene önce neden niye küstüm hatırlarım kadın söz konusu oldu mı barışmak daha zor oluyor

Bende inadim eşimden ama benim eşim hiç kusmes sadece bir kaç saat surat yapar :))
Benim eşim küser:)

Ulen yemek yaptim yiyemiyorumnistah 0:KK53:peynir ekmek yiyorum bu saatte sanirsam benim icim fakir:KK45:
Hahahah içi fakir iyimiş:)) ben gene hep açım hep aç yemeği yiyorum peynir ekmeği çerez niyetine yiyorum:)))

Bana sormayacaksnız canım kendiniz menü hazırlayıp yapacaksınız.Ama kaç tarif isteyeceğiz o belli değil ilk sayfayı kontrol edin yapmadan:)
Yani herkes istediği menüyü yapabilecek ama kac tarif olduğu mu sadece belirlenecek 🤔

İşte onu bile takmıyorum:KK70:
Ben aciyorum bazen annesi babası takmıyor yer altına giriyor benle de kus gidince ne olur ne olmaz diyorum hak yazarken bile basladim ağlamaya onun konumunda olmayı asla istemezdim !

Back
X