- Emoji Skoru
- 105.826
- Puanlar
- 798
Canım ablaam bilemedik vallahhBazen bana bildirdiğiniz için kızıyorsunuz tarif kalmadı diye:)Kıymetimi bilin![]()
heran tarifimi kaptırcam diye ödüm kopuyor Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ablaam bilemedik vallahhBazen bana bildirdiğiniz için kızıyorsunuz tarif kalmadı diye:)Kıymetimi bilin![]()
heran tarifimi kaptırcam diye ödüm kopuyor Bende git gel içiyorum emzirirken nasıl olacak oruç bilmiyorumBelli oldu mu kurallar hanımlar ☺ Su içe içe şiştim valla sahura kadar 8 bardak içme sınırı koydum kendime birden hiç içilmiyor.
Seninkini de yapacamCanım ablaam bilemedik vallahh![]()
heran tarifimi kaptırcam diye ödüm kopuyor
bunda da böyle yapayıdıkyaaa niye böyle oldu değiştirelim sana bildirelim biz yaa :)
Patron öyle istiyor:)Canım ablaam bilemedik vallahh![]()
heran tarifimi kaptırcam diye ödüm kopuyor
bunda da böyle yapayıdıkyaaa niye böyle oldu değiştirelim sana bildirelim biz yaa :)
Bana Bunlarla geeeelllBana bildirilmiyecek ona göre menulerinizi kafanızda hazırlayın![]()
isteyen istediğini yapacak 1adet çorba bir adet tatlı ve bir ceşit ana yemek olarak ben bunların yapım aşaması da eklenecek gerisiBelli oldu mu kurallar hanımlar ☺ Su içe içe şiştim valla sahura kadar 8 bardak içme sınırı koydum kendime birden hiç içilmiyor.
Ben menumu yapana kadar bakmıyorum gelmiyorum ozamanBirbirinize bakarsınız ona göre yaparsınız
Aynı gün yapanlarda sansa artık![]()
Cakallll :))Ben menumu yapana kadar bakmıyorum gelmiyorum ozaman![]()
Allah kolaylık versin canım bi iki gün dene bakalım çok zorlanırsan bırakırsın kaza yaparsın. Ben çok zorlanmıştım emzirirken ayaklarımın bağı çözülmüş gibi oluyordu.Bende git gel içiyorum emzirirken nasıl olacak oruç bilmiyorum![]()
Anladım canım tarif bildirme de Yok galibaisteyen istediğini yapacak 1adet çorba bir adet tatlı ve bir ceşit ana yemek olarak ben bunların yapım aşaması da eklenecek gerisisize kalmış dedi nevo
Evet bildirmicez sakkadanak göreceklerAllah kolaylık versin canım bi iki gün dene bakalım çok zorlanırsan bırakırsın kaza yaparsın. Ben çok zorlanmıştım emzirirken ayaklarımın bağı çözülmüş gibi oluyordu.
Anladım canım tarif bildirme de Yok galiba ☺
Kimi cagirsam ilk iftara acaba masa donatcam hazırCakallll :))
Evet bildirmicez sakkadanak görecekler![]()
BeniKimi cagirsam ilk iftara acaba masa donatcam hazır![]()
Ay yok bırakmam 2 senedir tutmuyorum tutarim bu sene iştahı yerinde benim veletin şu icmiyo emiyo diye suya alissinAllah kolaylık versin canım bi iki gün dene bakalım çok zorlanırsan bırakırsın kaza yaparsın. Ben çok zorlanmıştım emzirirken ayaklarımın bağı çözülmüş gibi oluyordu.
Anladım canım tarif bildirme de Yok galiba ☺
Keskeee isterdim
Neler yapmak isterdin mesela banaKeskeee isterdim![]()
Kız bende bunu anlatmak istedimde Anlatamadım iyi oldu hislerine tercüman hemşom :))Heh. Tam da burayı herkes yanlış anlamış abla ben doğru anlamışım ayrıca hoş olmaz ama yapılır mı demek bu yanı kapı açık gerçi benim tarifi kimsenin yapacağını sanmam da![]()
Olmaz bakacaksın:)Ben menumu yapana kadar bakmıyorum gelmiyorum ozaman![]()