Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet sıkıcı dir umarım bende bişey baglanmaui sevmiyorum sürekli bir yerde otur tatil yok izin yok sıkıcı olur valla haklısın ben bakmak sulamak zorunda kalıyoruz diye iki sıra biber bile dikmiyorum
Dün market sırasında arkamda bir genç vardı kapı da da annesi imiş genc güzel uzun boylu ve hoş bir bayan vardı uzaktan birşey söyledi kasiyer üstüne alınınca
Yok oğlum ile konuşuyorum dedi içimden maşallah dedim
Boyunca oğlu var bir an sen aklıma geldin kadını görünce
Evet sıkıcı dir umarım bende bişey baglanmaui sevmiyorum sürekli bir yerde otur tatil yok izin yok sıkıcı olur valla haklısın ben bakmak sulamak zorunda kalıyoruz diye iki sıra biber bile dikmiyorum
Sen 2 biberden sıkılıyorsan market işi cook zor,
Izin yok,tatil yok,bayram yok ailecek birsey yapamıyoruz canım emekli olana kadar eşin cok sey değişir zsten canım :)))
Sen 2 biberden sıkılıyorsan market işi cook zor,
Izin yok,tatil yok,bayram yok ailecek birsey yapamıyoruz canım emekli olana kadar eşin cok sey değişir zsten canım :)))