- Emoji Skoru
- 438.852
- Puanlar
- 898
Neden agrıyor ki masaj yapsan basına gecmez miBaş ağrısından öleceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden agrıyor ki masaj yapsan basına gecmez miBaş ağrısından öleceğim![]()
gebelik için canım 18 inde kan sonucu belli olacak inşallahne icin gebelik icinmiydi transfer fln demissin
Bol su iç hemde bol bolBaş ağrısından öleceğim![]()
İftar olsun dagebelik için canım 18 inde kan sonucu belli olacak inşallah
Bol su iç hemde bol bol
tup bebek dmi insallah tutmusdurGebelik canım evet
Susuzluk kötü yapıyor beni :/Neden agrıyor ki masaj yapsan basına gecmez mi![]()
Transfer demişti minik,tup bebek herhalde. Amin amintup bebek dmi insallah tutmusdur![]()
az kalmis hadi insallah ya bu mübarek ayda Rabbim ablanin yüzünü guldursüngebelik için canım 18 inde kan sonucu belli olacak inşallah![]()
bende aşilamayla hamile kaldim cok zor beklemekTransfer demişti minik,tup bebek herhalde. Amin amin ♥
Ne kadar su içiyorsun iftarla sahur arasıSusuzluk kötü yapıyor beni :/
Normalde 1,5 iciyorum zorla. Dün içemedim pek,ondan oldu sanırımNe kadar su içiyorsun iftarla sahur arası
Allah isteyenlere nasip eder inşallah. Başıma gelmedi ama çok sevdiğim insanlardan biliyorum ,çok zorbende aşilamayla hamile kaldim cok zor beklemek![]()
evet 3. Tüp bebek denemesi ilki tutmuştuTransfer demişti minik,tup bebek herhalde. Amin amin ♥
amin inşallahaz kalmis hadi insallah ya bu mübarek ayda Rabbim ablanin yüzünü guldursün![]()
3 kez aşılama oldu devlette olmadı canımbende aşilamayla hamile kaldim cok zor beklemek![]()
İkinciyi mi yapmaya çalışıyor ?İlki tutmuştu derken ?evet 3. Tüp bebek denemesi ilki tutmuştu
amin inşallah
3 kez aşılama oldu devlette olmadı canımo safhalarda çok zormuş
bende ablam la öğrendim
![]()
Az içiyormussun 2 lt içmek lazım normalde ama bende 1 lt zor içiyorumNormalde 1,5 iciyorum zorla. Dün içemedim pek,ondan oldu sanırım
ilki tutmusdu noldu sora düsük flanmievet 3. Tüp bebek denemesi ilki tutmuştu
amin inşallah
3 kez aşılama oldu devlette olmadı canımo safhalarda çok zormuş
bende ablam la öğrendim
![]()
Amin cnm tüm anne olmayi hakedenlere nasip olsun..Allah isteyenlere nasip eder inşallah. Başıma gelmedi ama çok sevdiğim insanlardan biliyorum ,çok zor
O bile zor gidiyor ama ,tüm gün olsa içerim o kadar.Sayili zamanda olmuyorAz içiyormussun 2 lt içmek lazım normalde ama bende 1 lt zor içiyorum
İkinciyi mi yapmaya çalışıyor ?İlki tutmuştu derken ?
Kan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştüilki tutmusdu noldu sora düsük flanmi![]()
Amin canımAmin cnm tüm anne olmayi hakedenlere nasip olsun..