- Emoji Skoru
- 305.796
- Puanlar
- 898
Bu sefer olur inşallahKan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü
İkinci hiç tutmadı bu 3.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer olur inşallahKan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü
İkinci hiç tutmadı bu 3.

Aynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyorO bile zor gidiyor ama ,tüm gün olsa içerim o kadar.Sayili zamanda olmuyor
İnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyorBu sefer olur inşallah![]()
Inşallah bu sefer olur canımKan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü
İkinci hiç tutmadı bu 3.
Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodanAynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor
benimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallahKan tahlili pozitif çıktı bir. Kaç gün sonra doktor kontrolünde ultrasona girecekti doktora gitmeden bir gün önce düştü
İkinci hiç tutmadı bu 3.
Kilolu oldugum dönemde su içemezdim ki canım :))))Ben ramazan a ara verdim dün normalde de çok içiyorum Ramazan'da çok içiyorum sanırım kilodan
Bu kadar çok su icmemem rağmen vücut analizinde az çıkmıştı vücutta sıvı
Günde 2-3 bardak icen zayıf komsufa benden çok çıkmıştı![]()
İyiyiz çok şükür canım katılmak istiyorum inşallah ilk fırsattaNasılsın canım katilcan mı ☺☺
Her şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icinİnşallah çok hevesliler bazen ayin 18 i gelsin istemiyorum olmazsa teselli etmek o kadar zor ki insanın boğazına dugumleniyor ne desende de olmuyor![]()
inşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırımbenimde ilk.bebegim karnimda ölmüsdü simdi prensesim oldu. ablaninda olucak insallah![]()
Annemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyorHer şeyde bir hayır aramak lazım işte. Belki olmaması hayırlıdır . Başına gelmeyince konuşmak kolay tabii benim icin
Aynen öyleAynen bende içemiyorum havalarda sıcak değil su içilmiyor
Muhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keskeAnnemde bunu söylüyor ama o kişiye onu anlatamiyorsin belki Allah böylesine hayırlı görüyor diyor
ama işte şahsen bende uasasam aynısını düşünürdüm kendini eksik görüyor ..
Teyze olmak şahaneinşallah canım bende merakla bekliyorum bir olsa ilk yeğenim olacak ne teyze oldum ne hala oğlan kardeşim in de yapasi yok sanırım![]()
İnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaaMuhakkak,ama benimki sadece dilek. Yani böyle dusunebilseler keske
Olursa ilk teyzelik duygum olacakTeyze olmak şahane![]()
Sende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes derİnşallah düşünürler canım ama yaşayan için çok zor yaa
Ya evlat gibi seviyor insan ,abartısız diyorumOlursa ilk teyzelik duygum olacakneler neler yaparım ben ona
![]()
Evet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusunSende 3 tane var Allah bağışlasın,bende de bir tanecik olsa diyordu mutlaka . Herkes der
Pisliklerinde boğulsunlarEvet kiskirtanlar bile oluyormuş biliyormusun
Onun 3 tane var annen onu daha çok seviyordur diye bunu ağlayarak anlattı bazı insanlar çok vicdansız