Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar ben iyiyim sen nasılsın :halay:
bin şükür abla evdeim
:rolleyes: hoşgeldin
günaydınnn ❤ ❤
günaydın :))
Gunaydin millet
Sabahin korunde hali yikama makinesiyle koltuk yikayan bayan geldi haaaanim:KK70:
Kukrim Kukrim kuzu sen bana sac gurlestirmesi icin karinca yagi mi demistin acaba?dun getirmelerini istedim ama dogru mu soyledim acaba:KK53:
Yılan yağı gurlestiriyor :D

ama iy oldu kapatmasi konu farkli yerlere gidiyodu ben aslinda yazdimki insanlar dikatli olsun sira isterlerken bile heran bi olay cikabiliyo ama konu otobuslerde yer verme olayina kadar geldi Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere da nasibini aldi ordan😁
Evet ben çocuğu ona dogurmuyor musum neden bana yer verecekmiş 🙄

Sanırım annesine yer verilmedi ona hamileyken bilinçaltı öylece kalakalmis yazık :işsiz:

Gunaydin millet
Sabahin korunde hali yikama makinesiyle koltuk yikayan bayan geldi haaaanim:KK70:
Kukrim Kukrim kuzu sen bana sac gurlestirmesi icin karinca yagi mi demistin acaba?dun getirmelerini istedim ama dogru mu soyledim acaba:KK53:
Karınca yağı tüy azaltıcı değil mi ?o_OArgan yağı olan ürün kullan bence

Gunaydin millet
Hayır🙈 yılan yağı canım

Back
X