- Emoji Skoru
- 214.712
- Puanlar
- 1.423
İyiyim ablacımBen de örüyorum her zamanki gibi
![]()
Maşallah sana beceriklisin bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ablacımBen de örüyorum her zamanki gibi
![]()
Sağol ablam☺Maşallah sana beceriklisin bu konuda![]()
![]()
Bunu görmüşsünüzdür mutlaka, her yerde vardı
Siz ne renk görüyorsunuz bakalım, sağ beyin mi sol beyin mi en çok çalışan
Gri-turkuaz mı
Pembe-beyaz mı![]()
Eki Görüntüle 2269674

Aaa hangi renk görüyorsun ablaCevap yanıltıcı oluyor genelde ikisede değil diyorum![]()
Aaa hangi renk görüyorsun ablaTurkuaz renk olan su yeşili olarak da geçiyor bazı yerlerde:) Ben pembe beyaz görüyorum
![]()
Ha o yüzden:) Ama açıklanmış nedeni, bir gazete sayfasında görmüştüm:) Pembe-beyaz görenler sol beyin(mantıksal) gri-turkuaz görenler sağ beyin( duygusal, hissel). Benim sol beynim çalışıyormuş daha çokBende turkuaz gri görüyorum,buna benzer şeyler vardı daha öncede başka renglerde çıkıyordu ondan dediydim![]()
Ha o yüzden:) Ama açıklanmış nedeni, bir gazete sayfasında görmüştüm:) Pembe-beyaz görenler sol beyin(mantıksal) gri-turkuaz görenler sağ beyin( duygusal, hissel). Benim sol beynim çalışıyormuş daha çok![]()

Bende tam tersi ama ya, ben daha çok hislerimle hareket ederim, çok mantıksal değilimdir![]()

Dur abla atayım siteden sana:)Anaaa görüşee göremi ruh halimiz belli oluyorroysaki mantıklıyımdır yani
![]()
Dur abla atayım siteden sana:)
Aynı hissiyattayızYiyip almamak en güzeli
Yemek için yaşayanlar ve yaşamak için yiyenler kategorisinde bizimki ilk kategoride başı çeker
Amin canım benim İnşaAllah
Yaklaşırsa çak ağzına iki şaklakSuratlarına bakamıyorum ben
![]()
Gri -turkuaz bence . Sence ?Bunu görmüşsünüzdür mutlaka, her yerde vardı
Siz ne renk görüyorsunuz bakalım, sağ beyin mi sol beyin mi en çok çalışan
Gri-turkuaz mı
Pembe-beyaz mı![]()
Eki Görüntüle 2269674
Dilara'yla mıAynı hissiyattayız![]()
AyniymisizBende turkuaz gri görüyorum,buna benzer şeyler vardı daha öncede başka renglerde çıkıyordu ondan dediydim![]()