Bende beğendim özellikle ortaokul ve lise için:)1.yazılılar sonrası çok dağılıyorlar.Bu sırada dinlenmiş olurlar.Ama öğretmenler için sıkıntı olacak o pek iyi olmadı.Bence daha iyi oldu ben beğendim :) sen düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende beğendim özellikle ortaokul ve lise için:)1.yazılılar sonrası çok dağılıyorlar.Bu sırada dinlenmiş olurlar.Ama öğretmenler için sıkıntı olacak o pek iyi olmadı.Bence daha iyi oldu ben beğendim :) sen düşünüyorsun
Evet öğretmenler için sıkıntı :) öğrenciler için uygun olmuş :)Bende beğendim özellikle ortaokul ve lise için:)1.yazılılar sonrası çok dağılıyorlar.Bu sırada dinlenmiş olurlar.Ama öğretmenler için sıkıntı olacak o pek iyi olmadı.
Birde tatil değilde o hafta sanatsal etkinlik dersi olabilir deniyor .Ne olacak tam meraktayım:)Evet öğretmenler için sıkıntı :) öğrenciler için uygun olmuş :)
Milli eğitim bakanini beğeniyorum güzel düşünceleri var güzel şeyler çıkar inşallah canımBirde tatil değilde o hafta sanatsal etkinlik dersi olabilir deniyor .Ne olacak tam meraktayım:)
Aynen inşaallah öyle olur.Lisede ders saatlerini dersleri azaltacakmış oda olur inşaallah:)Milli eğitim bakanini beğeniyorum güzel düşünceleri var güzel şeyler çıkar inşallah canım![]()
Evet üniversite için sanırım son senelere olacak iyi olur ya hayırlısı bakalım :)Aynen inşaallah öyle olur.Lisede ders saatlerini dersleri azaltacakmış oda olur inşaallah:)
Çok iyi olur:)Evet üniversite için sanırım son senelere olacak iyi olur ya hayırlısı bakalım :)
Ah canım onu da giremeyeceğim 10 gün internet bitti yine
Hadi ya tühAh canım onu da giremeyeceğim 10 gün internet bitti yine![]()
Misafiri mi var yoksa:)
Bilmemki akşam girdi selam yazdı ama sonra herhalde telefona gitti dedim.ama bu kadar saat telefon olmaz herhaldeMisafiri mi var yoksa:)
Kimse yok diye gelmemiş olabilir:)Bilmemki akşam girdi selam yazdı ama sonra herhalde telefona gitti dedim.ama bu kadar saat telefon olmaz herhalde![]()
Belkide :))şu cuma akşamları çok hoşuma gidiyor sabahçı.oldugumuzdan beri :))Kimse yok diye gelmemiş olabilir:)
Aynen sabah geç kalkacağım için oturuyorum:)Sabahçılık zor ya:)Belkide :))şu cuma akşamları çok hoşuma gidiyor sabahçı.oldugumuzdan beri :))
Bende öyle rahat oturuyorum :) hiç sorma hele.ramazanda çok zormuşAynen sabah geç kalkacağım için oturuyorum:)Sabahçılık zor ya:)
Evet bugün sabah kalktım geri gelip uyuyamadım bayağı zorlandım.Zaten 3 gündür sahur yapmadan yatıyordum:)Bende öyle rahat oturuyorum :) hiç sorma hele.ramazanda çok zormuş![]()
Bende bugün az uyudum.iki gündür oruçta tatile girdim esimde yiyip yatıyor :)Evet bugün sabah kalktım geri gelip uyuyamadım bayağı zorlandım.Zaten 3 gündür sahur yapmadan yatıyordum:)
Benim ay sonu tatil gibi görünüyor:)İlaçlardan denge bozulmazsa:)Bende bugün az uyudum.iki gündür oruçta tatile girdim esimde yiyip yatıyor :)
Benimde hep öyle olurdu kadir gecesine denk gelirdi hep :) bu sefer ortada oldu :))Benim ay sonu tatil gibi görünüyor:)İlaçlardan denge bozulmazsa:)