Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benimde hep öyle olurdu kadir gecesine denk gelirdi hep :) bu sefer ortada oldu :))
İlaçlar etkiliyor .Sen tiroid için sürekli kullanıyor musun.Benim üçüncü ay olacak kesti ilacı ay sonu kan verecem bakalım normalse ilaçsız devam edicez inşallah.
Aynen bu yıl Kadir gecesi gidebilir:(
Evet canım 20 yıldır kullanıyorum.2-3 yıl önce hatta ölçüyü artırdılar.Haftada 2 gün 1.5 içiyorum.İçmezsem kötü oluyor hemen yükseliyor.Kilo,adet düzensizliği,stres hatta depresyon,panik atak gibi oluyorum:)
İnşaallah gerek olmaz:)

Aynen bu yıl Kadir gecesi gidebilir:KK43:
Evet canım 20 yıldır kullanıyorum.2-3 yıl önce hatta ölçüyü artırdılar.Haftada 2 gün 1.5 içiyorum.İçmezsem kötü oluyor hemen yükseliyor.Kilo,adet düzensizliği,stres hatta depresyon,panik atak gibi oluyorum:)
İnşaallah gerek olmaz:)
Bende de ilk çıktığında çok etkilemişti çarpıntı ,zaten panik atak vardı arttı birde adet duzenim bozuldu .günde üç kere içiyordum hipertiroidi benim.ilaçlarla iyi oldu ama bu sefer de çok baskilandi o yüzden kesti ilacı üç aydır içmiyorum bakalım en son Nisan'da kan verdirdi normal dedi şimdi haziranın başında vereceğim kan gene.

Bende de ilk çıktığında çok etkilemişti çarpıntı ,zaten panik atak vardı arttı birde adet duzenim bozuldu .günde üç kere içiyordum hipertiroidi benim.ilaçlarla iyi oldu ama bu sefer de çok baskilandi o yüzden kesti ilacı üç aydır içmiyorum bakalım en son Nisan'da kan verdirdi normal dedi şimdi haziranın başında vereceğim kan gene.
İnşaallah düzelir canım benimde haşimato;)

annemdeydim bir ara eşimin köyüne gittik organik kiraz topladık
Çok yoğun bir gündü :rolleyes: sizler nasılsınız kizlar :KK45: yaklaşık 10 kilo kiraz topladık
IMG_20190517_184753.webp

Back
X