Ben 3 taneyle ne yapıyorum bir düşün:)Maşaallah 1 tanesiyle calismadan zor idare ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 taneyle ne yapıyorum bir düşün:)Maşaallah 1 tanesiyle calismadan zor idare ediyorum![]()
Cok gizemli:)) biraz ekonomi biraz finansHayırlısı canım peki ne iş yapıyorsun özel mi:)Buda gizemli mi:)
Aynen geliyorum kimse yok gidiyorum muhabbet akmış:)Kem gözlere geldikkavusamiyoruz
![]()
Demek ki senden becerikliMaşaallah 1 tanesiyle calismadan zor idare ediyorum![]()
Bankacı mısın yoksa:)Cok gizemli:)) biraz ekonomi biraz finansbmasa basi isi diyeyim
![]()
Haha valla ya neyseki ben banliyim geneldeZaten aynı anda gelseniz napariz bilmiyorum![]()
Bankaci degilim hayatim ozel bir sirkette calisiyorum ama evden. Cocuklar Allaha emanetBankacı mısın yoksa:)
Çocuklara kim bakıyor:)
Evden ise şahane:)Bankaci degilim hayatim ozel bir sirkette calisiyorum ama evden. Cocuklar Allaha emanet![]()
Hayırlı aksamlar ortaaam nassinHayirli aksamlar hanımcanlarr![]()
BenBen 3 taneyle ne yapıyorum bir düşün:)
Nasılsın kankacim@Zipzip-![]()
Aynen iş hiç bitmiyor:)
Hoşgeldin şekerim nasılsınNasılsın kankacim![]()
Bitmez....Aynen iş hiç bitmiyor:)
Büyükdüklerinde daha zor düşünsene evde 5 tane yetişkin gibi:)Ve tek çalışan sensinBitmez....![]()

Iyiyim kankacım calısıyorum okuyup cıkıyorum :)))İyiyim kanka sen nasılsın![]()
Hosbuldum abla iyiyim sen nasılsınHoşgeldin şekerim nasılsın![]()
Büyükdüklerinde daha zor düşünsene evde 5 tane yetişkin gibi:)Ve tek çalışan sensin![]()
işimiz zor