- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
Kolay gelsin canımIyiyim kankacım calısıyorum okuyup cıkıyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canımIyiyim kankacım calısıyorum okuyup cıkıyorum :)))
İyiyim canım sağolHosbuldum abla iyiyim sen nasılsın![]()
![]()
Öyle vallahi:)Tatil gelsin acısını çıkartacağım:)işimiz zor
Sağol kankacimKolay gelsin canım![]()
sükür abla kaynanamdayim oturuyorum sne nasilsinHayırlı akşamlar canım nasılsın![]()
idare ediyokk orti sen nassin pek gözükmuyon nerde o eski sabahlamamiz hey gidi günlerHayırlı aksamlar ortaaam nassin![]()
İyi canım sağol:)sükür abla kaynanamdayim oturuyorum sne nasilsin![]()
simdi haftalik yarismanin yarin son günuya kac kisi katildiİyi canım sağol:)
İnşallah canım :)Öyle vallahi:)Tatil gelsin acısını çıkartacağım:)
13 sofra ekledim galiba:)simdi haftalik yarismanin yarin son günuya kac kisi katildi
Evde olsa bile daha fazlasını almak istiyoruz:)İnşallah canım :)
Bugün bir dükkana gittim zorla çıkardılaro kadar güzel tabaklar bardaklar herşey çok güzeldi hepsini almak istedim
![]()
Hiç sorma aslında yer yok ama görünce de almak istiyorum.Evde olsa bile daha fazlasını almak istiyoruz:)
Ramazandan sonra inşallah ☺idare ediyokk orti sen nassin pek gözükmuyon nerde o eski sabahlamamiz hey gidi günler![]()
Güle güle kullan canım:)Koyacak yer bulamıyoruz:)Hiç sorma aslında yer yok ama görünce de almak istiyorum.Kapatiyorlardi mecbur çıktım sadece ayaklı bardaklardan alabildim magnolia için .
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım:)Koyacak yer bulamıyoruz:)
Benim kiler var ama oraya bile sığmıyorum:)Teşekkür ederim canım.öyle valla ayrı bir kiler gibi bir yer lazım bana
konaklarda oluyor ya
ne guzel olur dimi iviri ziviri koy oraya gitsin
Sen benide geçmişin o zaman :)Benim kiler var ama oraya bile sığmıyorum:)
Yeni baza aldım onun içini bile onlarla doldurdumSen benide geçmişin o zaman :)
Hayatta hiç birşeye ozenmem sadece büyük mutfaklara ozenirim :)Yeni baza aldım onun içini bile onlarla doldurdum![]()
Benim mutfak çok büyük değil ama dolabı çok canım:)Üst taraflara tabak çok koymam,korkarım:)Ama altta bir dolabım sadece gündelik tabaklarla dolu diğerlerini misafir gelince çıkartıyorum:)Hayatta hiç birşeye ozenmem sadece büyük mutfaklara ozenirim :)