Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benim mutfak çok büyük değil ama dolabı çok canım:)Üst taraflara tabak çok koymam,korkarım:)Ama altta bir dolabım sadece gündelik tabaklarla dolu diğerlerini misafir gelince çıkartıyorum:)
Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabiki🙏

Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabiki🙏
Ben masa koyuyorum ama fırınım ortada duruyor.Ocak tezgah üstünde ev sahibi olmayınca ankastre önce almadık gideriz diye şimdide geçti.Eşim mini fırın alalım diyor onuda ben istemiyorum.O bana yetmez gibi geliyor:)Fırın olmasa gayet büyük:)

Ben masa koyuyorum ama fırınım ortada duruyor.Ocak tezgah üstünde ev sahibi olmayınca ankastre önce almadık gideriz diye şimdide geçti.Eşim mini fırın alalım diyor onuda ben istemiyorum.O bana yetmez gibi geliyor:)Fırın olmasa gayet büyük:)
Bende fırınlı aygaz kullanıyorum ankastre almadım bizimde burda kalacağımız belli değil kayinlarim evlendiğinde kararlastirilicak neresi kimin olacağı :)

Nasılsın canım:KK70:
Şükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorum :(
İlklerin kadınıyım.:21:
:KK68:
Tontriko yu minik sandım diğer sayfaya çalışıyorum yazmış aa diyorum hiç konusu geçmedi ☺
çalıştığını bende bilmiyordum :KK57:
Tontriko'nun çalıştığınıda bilmiyordum.3 çocukla maşaallah:)
maşallah :nazar:
Ya bu kiz deli ediyo beni😂 niye beni taklit ediyo anlamadimki tahtimda hozumu vardir nedir😂
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorum :KK57:
aa belli oldumuu
evet beta HCG 18 çıkmış :))
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırım :KK45:

Back
X