Kolay gelsin canım :)kolay gelsin benim ic beni bekliyor harç hazırladım kaldı öylece kim yapacak onu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım :)kolay gelsin benim ic beni bekliyor harç hazırladım kaldı öylece kim yapacak onu
![]()
Sabah yapayım sirtlarm çok ağrıyor uyku da varKolay gelsin canım :)
Sana seslencektim o an Tv'de birşey dikkatimi çekti daldımkolay gelsin benim ic beni bekliyor harç hazırladım kaldı öylece kim yapacak onu
![]()
yhaa seni yaziyosun kendim yaziyorum saniypru,..yaa nickin bile bana benziyor. napmaya calisiyon minikoooooooŞükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorum
çalıştığını bende bilmiyordum
maşallah
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorum
evet beta HCG 18 çıkmış :))
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırım![]()
Nasıl bir şey canım:)Niye giyilmesin:)Komşunun aklına uyup mürdüm rengi ikili takım aldım nerede giyeceğim ben onu![]()
Niye murdum kötü bir renk değilKomşunun aklına uyup mürdüm rengi ikili takım aldım nerede giyeceğim ben onu![]()
Ben hergün iftara doğru yapıyordum.İftarda yenmiyor diye sahuru bekledim.Sabah yapayım sirtlarm çok ağrıyor uyku da var![]()
Biz ne yapalım kafamız karışıyor:)yhaa seni yaziyosun kendim yaziyorum saniypru,..yaa nickin bile bana benziyor. napmaya calisiyon minikooooooo![]()
bende ilk baştan öyle saniyorudmyhaa seni yaziyosun kendim yaziyorum saniypru,..yaa nickin bile bana benziyor. napmaya calisiyon minikooooooo![]()
Düz renk alt üst hafif popo uzeirni kapatıyor uzun kollu altı da aynı renk penye gibi sankiNasıl bir şey canım:)Niye giyilmesin:)

benimkide karisiyor ama :))Biz ne yapalım kafamız karışıyor:)
Bak yine minik meleklerim yaparım ama kazanmazsam sizden bilirim ona göreBiz ne yapalım kafamız karışıyor:)
Hep haki lacivert yada gri giyiniyorum ben bir tuhaf geldiNiye murdum kötü bir renk değil![]()
Boşver yenilik iyidir arada lazımHep haki lacivert yada gri giyiniyorum ben bir tuhaf geldi![]()
lacivert benim en zorlandigim renk desem :)) bende rengarenk butun renkleri severim..yeterki guzel uyumlu biraz yakisan ve modaya uygun olsunHep haki lacivert yada gri giyiniyorum ben bir tuhaf geldi![]()
Sende gündelik giyersin çok giyiliyor o tarz:)bende ilk baştan öyle saniyorudm
Düz renk alt üst hafif popo uzeirni kapatıyor uzun kollu altı da aynı renk penye gibi sanki![]()
Yarışma sonrası yaparsın:)Bak yine minik meleklerim yaparım ama kazanmazsam sizden bilirim ona göre![]()
Güzelmiş:)Eki Görüntüle 2270232 sunun bir tık kısası![]()