Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
lacivert benim en zorlandigim renk desem :)) bende rengarenk butun renkleri severim..yeterki guzel uyumlu biraz yakisan ve modaya uygun olsun
Benim ayakkabı hariç hersyeyim lacivert :KK45: eskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah

Kot ceketleri de hep koyu renk alırım lacivert yakın :KK45:

Benim ayakkabı hariç hersyeyim lacivert :KK45: eskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah

Lacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)

bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..

bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..
Yazın rahat ayakkabı aranıyor.

Lacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)
Ben çok renkli gitmiyorum abla ya ablam en son artık ööghhh geldi lacivert giyme yeter dedi ondan sonra haki almaya başladım :D

Günlük giymelik tunikler acı yeşil lacivet gri siyah :olamaz:

Gezmelik hep siyah :olamaz:

Hep koyu renkleri :KK45:

Şükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorum :KK43:
:KK68:
çalıştığını bende bilmiyordum :KK57:
maşallah :nazar:
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorum :KK57:
evet beta HCG 18 çıkmış :))
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırım :KK45:
aa hadi gozun aydin cnm vardir büyuk ihtimall🤗😍

Denemeden mi aldın yoksa netten mi:)
netten aldım :KK45: saf...... Var ya ordan
Bana da doktor rahat edecek şeyler giy dedi babet i hiç giymiiri m artık :(

Ben çok renkli gitmiyorum abla ya ablam en son artık ööghhh geldi lacivert giyme yeter dedi ondan sonra haki almaya başladım :KK70:

Günlük giymelik tunikler acı yeşil lacivet gri siyah :olamaz:

Gezmelik hep siyah :olamaz:

Hep koyu renkleri :KK45:
Ben kışın koyu renk seviyorum yazın karışık:)Tabi siyah ve laciverti herkes sever:)Zarif gösteriyor:)

Back
X