Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sandalet almayı düşünüyorum en iyisi o oluyor:)Tabi yürümem gereken zamanlarda giymek için:)
ben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldim :D ilk gordugumde demistimki; bu ne beeem yazlik mi kislik mi ne olacagina karar verememis gibi :D sonuc gidip kendimde aldim :D

ben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldim :KK70: ilk gordugumde demistimki; bu ne beeem yazlik mi kislik mi ne olacagina karar verememis gibi :KK70: sonuc gidip kendimde aldim :KK70:
Bende geçen sene bir markanın beğendim 850 TL idi 🙈

ben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldim :KK70: ilk gordugumde demistimki; bu ne beeem yazlik mi kislik mi ne olacagina karar verememis gibi :KK70: sonuc gidip kendimde aldim :KK70:
Terlikte olur ama her yerde giyilmiyor sandalet daha iyi oluyor.Birde rahat oldu mu hiç çıkarmam:)

ya cok duydum bu topuk dikeni nedir ya? bildigin gozuken birsey mi bu? duz babette birsey hissediyordum topugumda..ama bir sure giyince alisiyor ayak
Bende varmış :( yok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy

Bende varmış :KK43: yok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy
sagol yaa valla ne tuhaf seyler var..ben yillarca giydim duz ayakkabi bisey yoktu..yumusak taban giysek daha iyi olur

Bende varmış :( yok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy
Silikon tabanlık kullan canım bayağı iyi geliyor.

Bende varmış :KK43: yok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy
Bu bahsettgin bende vardı ama bendeki diken değilmiş mesela beldeki problem kalçayı kalça da topuğa kadar etkili oluyordu

İlk ayağa kalktığımda yada uyandığımda topallihordum sonra sonra açılıyordu ayak

Beldeki iltihap geçince o da geçti

Ama yasam kalitesini acayip dusuyory böyle şeyler :(

Geçmiş olsun mortimm

Back
X