- 8 Nisan 2017
- 57.169
- 303.077
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldimSandalet almayı düşünüyorum en iyisi o oluyor:)Tabi yürümem gereken zamanlarda giymek için:)
Bende geçen sene bir markanın beğendim 850 TL idiben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldimilk gordugumde demistimki; bu ne beeem yazlik mi kislik mi ne olacagina karar verememis gibi
sonuc gidip kendimde aldim
![]()
Terlikte olur ama her yerde giyilmiyor sandalet daha iyi oluyor.Birde rahat oldu mu hiç çıkarmam:)ben terlik seviyorum :)) cok yuruyeceksen akil isi degil ama cok guzel terlikler var. en son ustu tuylulerden aldimilk gordugumde demistimki; bu ne beeem yazlik mi kislik mi ne olacagina karar verememis gibi
sonuc gidip kendimde aldim
![]()
Hiç o kadar veremem:)Bende geçen sene bir markanın beğendim 850 TL idi![]()
dogru tabiiki biraz sahil havasi oluyorTerlikte olur ama her yerde giyilmiyor sandalet daha iyi oluyor.Birde rahat oldu mu hiç çıkarmam:)
Bende vermedim numaram kalmamıştı zaten :)Hiç o kadar veremem:)
O düz topuksuz sandaletler varya topuk dikeni yapıyordogru tabiiki biraz sahil havasi oluyor
aslinda yazin acik ayakkabi terlik ayaklari mahvediyor..ayaklarim bozuluyor resmen..
Oda var tabi ki:)dogru tabiiki biraz sahil havasi oluyor
aslinda yazin acik ayakkabi terlik ayaklari mahvediyor..ayaklarim bozuluyor resmen..
ya cok duydum bu topuk dikeni nedir ya? bildigin gozuken birsey mi bu? duz babette birsey hissediyordum topugumda..ama bir sure giyince alisiyor ayakO düz topuksuz sandaletler varya topuk dikeni yapıyor![]()
Sürekli ayakta duranlarda oluyor.Benim annemde var:)ya cok duydum bu topuk dikeni nedir ya? bildigin gozuken birsey mi bu? duz babette birsey hissediyordum topugumda..ama bir sure giyince alisiyor ayak
gozuken birsey mi bu ama?Sürekli ayakta duranlarda oluyor.Benim annemde var:)
Bende varmışya cok duydum bu topuk dikeni nedir ya? bildigin gozuken birsey mi bu? duz babette birsey hissediyordum topugumda..ama bir sure giyince alisiyor ayak
insallah cnmİnşallah doktor emin olmak için tekrarlamak istemiş inşallah![]()
sagol yaa valla ne tuhaf seyler var..ben yillarca giydim duz ayakkabi bisey yoktu..yumusak taban giysek daha iyi olurBende varmışyok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy
Filmde görünüyor: )gozuken birsey mi bu ama?
Silikon tabanlık kullan canım bayağı iyi geliyor.Bende varmışyok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy
Bu bahsettgin bende vardı ama bendeki diken değilmiş mesela beldeki problem kalçayı kalça da topuğa kadar etkili oluyorduBende varmışyok görünmüyor uzun süre yürüyüp oturunca ayağa kalktığında topuğun üstüne basamıyorum acıyla ağrı arası bişey oluyor.. Birde sabah uyanıncada aynı ağrı oluyor . Allah beterinden saklasın inşaAllah.. Yinede mümkün olduğunca az giy düz tabanları.. ortapedik ve spor ayakkabı giy