- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canım oruç seni vurdu mu ne yaptı sesin çıkmıyor:)Geldim ablacım ❤
Evet iyi insan :)Geldi bile:)
Iftar sonrası yeni kendime gelebildim etiketi görünce geldimGeldi bile:)
Hoşgeldin canım benimIftar sonrası yeni kendime gelebildim etiketi görünce geldim![]()
Bugün dükkan için Alısverise gittik oruc cook zorladı bugün hava sıcaktıNasılsın canım oruç seni vurdu mu ne yaptı sesin çıkmıyor:)
Hosbuldum ablaHoşgeldin canım benim![]()
Daha alışamadın o zaman:)Bugün dükkan için Alısverise gittik oruc cook zorladı bugün hava sıcaktı
Ama genel olarak cook halsiz oluyorum ramazan nedeniyle arada bakıyorum buraya kimse olmayınca cıkıyorum :))
Hosbuldum kankacim iyiyim cayımı içtim kendime geldim.,Hoşgeldin canım kankamnasılsın bakalım
![]()
Cogunu tuttuk ama daha alısamadım :))Daha alışamadın o zaman:)
Tabi iş olunca dışarı çıkınca daha yorucu oluyor:)
Yarısı gitti çok şükür:)Cogunu tuttuk ama daha alısamadım :))
Zaman cabuk geciyor bir bakmısız bayram gelecek :)Yarısı gitti çok şükür:)
Çabucak geçip gelsin inşaallah:)Zaman cabuk geciyor bir bakmısız bayram gelecek :)
Inşaallah abla :))Çabucak geçip gelsin inşaallah:)
Bende iyiyim canım bende kahve yaptım şimdi :)Hosbuldum kankacim iyiyim cayımı içtim kendime geldim.,
Sen nasılsın kankacim![]()
Afiyet olsun kankacim ❤Bende iyiyim canım bende kahve yaptım şimdi :)
Geçmiş olsunİnşallah başka bir şey yoktur :/ Karnımın sol tarafı özellikle ,bayağı da şiddetli.
Katıldım bileee :)@hippocan ben @Nevreste abla anlaştık diğerine katilacagz![]()
Sağol canım arkadaş uğradı gitti de çıkmak zorunda kaldimAfiyet olsun kankacim ❤
BendeKatıldım bileee :)