Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halbuki akşama kadar beynime vuruyor çaysızlık, nasıl unuttumSaol ablacım ❤
Oluyor arada abla bazen bizde unutuyoruz![]()
Ben cok aramıyorum ama iftar sonrası güzel gidiyor cayHalbuki akşama kadar beynime vuruyor çaysızlık, nasıl unuttum![]()
Çay gibisi yok ya☺Ben cok aramıyorum ama iftar sonrası güzel gidiyor cay![]()
Banada kısın oluyor yemek sonrası daha cok üşüyorumİftardan sonra üşüme geliyor bana niyeyse![]()
Kesinlikle katılıyorumÇay gibisi yok ya☺
Gündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeBanada kısın oluyor yemek sonrası daha cok üşüyorum
Kesinlikle katılıyorum![]()
Vücut ısısı değişiyor ne yapsın ki kac saat ac kalıyor onun etkisidir ablaGündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeHer gün iftardan sonra hırkayı alıyorum üstüme
![]()
Soğuk su mideye gidince kaç saat sonraVücut ısısı değişiyor ne yapsın ki kac saat ac kalıyor onun etkisidir abla![]()
Soguk su mu içiyorsun ben ılık içiyorum :)))Soğuk su mideye gidince kaç saat sonra![]()
Sen katıldın mı ?Oyuma bakmaya gideyim ama demi![]()
Çok soğuk değil de, yarım saat falan dolaba koyuyorum:) Dışardaki çok ılık oluyorSoguk su mu içiyorsun ben ılık içiyorum :)))
EvetSen katıldın mı ?
❤❤
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar![]()
Nasılsın canım benimHayırlı akşamlar ❤
Benim tam tersi oluyor:)Gündüz yanıyorum sıcaktan, iftardan sonra geliyor titremeHer gün iftardan sonra hırkayı alıyorum üstüme
![]()
Bizde öyle yapıyoruz:)Bizim yemek öncesi demleniyor direk cay içmeye geciyoruz :)))
Benim kaç konu var2 konu olunca nereye gideceğimi bilemiyorum![]()