Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi ki acaba?Çok soğuk değil de, yarım saat falan dolaba koyuyorum:) Dışardaki çok ılık oluyor
Evet
❤❤![]()
Iyiyim ablacım sen nasılsınNasılsın canım benim![]()
Sen oyunu verdin mi:)Hangisi ki acaba?![]()
En güzeli :)))Bizde öyle yapıyoruz:)
İyiyim canım çok şükür çocuklar yattı bende keyif yapıyorum:)Iyiyim ablacım sen nasılsın![]()
Verdim ben unutmamak için :)Sen oyunu verdin mi:)
Nasılsın canımHayırlı akşamlar canım ❤♥❤♥
Erkenden yatmıslar ne güzel :)İyiyim canım çok şükür çocuklar yattı bende keyif yapıyorum:)
Aynen sonra unutuyoruz:)Verdim ben unutmamak için :)
Kızlar sabah 5:30 oğlum 6:30 da kalkıyor öyle olunca mecburen:)Erkenden yatmıslar ne güzel :)
Bünyeden bünyeye değişiyor demekBenim tam tersi oluyor:)
Ağrılıyım hala,yarin doktora gideceğim. Çok şükür yine de.Sen nasılsın canım ?Nasılsın canım![]()
Cook erkenmis gercekten uyumaları normal o zaman :)Kızlar sabah 5:30 oğlum 6:30 da kalkıyor öyle olunca mecburen:)
Aynen canım benimBünyeden bünyeye değişiyor demek![]()
Aaaa hala geçmedi miAğrılıyım hala,yarin doktora gideceğim. Çok şükür yine de.Sen nasılsın canım ?![]()
![]()
Benim kaç konu var![]()
Aynen canım :)Sınav dönemi kızlar 11 e kadar falan oturdular:)Cook erkenmis gercekten uyumaları normal o zaman :)
Benim birde 2 tane menü konum var
2 konu birbirine girdi zatenHangisini hangisine yazıyorum karıştı, başlığa bakıyorum sürekli
![]()