• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Hadi bakalım sana güveniyorum abla :halay::KK48:O elbiseyi mi aldin güzeldi o

Bana güven gerisini merak etme bide misket oynadımmı tamamdırbu iş :KK70: evet o elbiseyi aldım dün geldide biraz büyük oldu..
Sabah iade edildi şimdi mesajı geldi bugün gelecekmiş bekliyorum bakalım.

Bana güven gerisini merak etme bide misket oynadımmı tamamdırbu iş :KK70: evet o elbiseyi aldım dün geldide biraz büyük oldu..
Sabah iade edildi şimdi mesajı geldi bugün gelecekmiş bekliyorum bakalım.
Tamamdır ablacim o iş sende bol bol oyna benim yerimede:21:Aa iyi neyse çabuk halletmisler güle güle giy inşallah :KK68:geçen ben bir elbise aldım değişim için hiç ilgilenmediler bende birine hediye ettim kendime küçük bedenini tekrar sipariş ettim.

Tamamdır ablacim o iş sende bol bol oyna benim yerimede:21:Aa iyi neyse çabuk halletmisler güle güle giy inşallah :KK68:geçen ben bir elbise aldım değişim için hiç ilgilenmediler bende birine hediye ettim kendime küçük bedenini tekrar sipariş ettim.

Kesin oynayacam zaten..
Sağol canımcım teşekkürler,bu trendyol millanın kıyafeti,hiç sorun çıkmadı yarın için gelecekti biraz önce mesaj atılmış bugüne gelecekmiş.

Hayırlı günler hanımlar :)
Menüm;
Ezo gelin çorbası
Çöp şiş köfte
Patates püresi
Pirinç pilavı (kocanın isteği üzerine:KK48:)
Muhallebili kadayıf

Allah hepimizin sofrasına bereket versin ♡

Hayırlı günler hanımlar :)
Menüm;
Ezo gelin çorbası
Çöp şiş köfte
Patates püresi
Pirinç pilavı (kocanın isteği üzerine:KK48:)
Muhallebili kadayıf

Allah hepimizin sofrasına bereket versin ♡
Hayırlı iftarlar :KK68:

Balım :KK60: yarın ultrason çekecek ,sabah WC'ye girmeden gitmem gerekiyormuş . Sıkışık olamadığım için çekemedi,niyetliydim diye.
Var mı hâlâ ağrı tatlım, haber et yine:60:
Ciddi birşey değildir İnşaAllah balım❤
Büyük ihtimal üşütmüşsündür:)

Var mı hâlâ ağrı tatlım, haber et yine:KK60:
Ciddi birşey değildir İnşaAllah balım❤
Büyük ihtimal üşütmüşsündür:)
Var hala tatlım ,ama dayanamayacak kadar çok değil şükür ♥️♥️❤️❤️♥️♥️İnşallah basit bir şey çıkar bence de :)Yarın gelince yazarım inşallah balım :KK60: :KK51:

Back
X