- Emoji Skoru
- 305.796
- Puanlar
- 898
Sen de sağol canımsaolasin cnm❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de sağol canımsaolasin cnm❤
Pek gorusemiyoruz Ramazan dolayısıyla canım,denk geliriz inşallah :))Yarın akşam arkadaşlarla parkta iftar yapacağız yine yokum:)Gece gelirim:)
Pek gorusemiyoruz Ramazan dolayısıyla canım,denk geliriz inşallah :))
Çok geç oldu gelene kadar canım ya :/ Bu gece de kız kardeşlerim var iftarda. Gece gelmeye çalışacağım ama ,ikinizde gelmediniz
teşekkür ederimYanına da salataafiyet olsun minikom :*
Niye gelmediler ki ben çok uykusuzum bu ara eskiden eşimi beklerdim uyumazdim yaşlanıyorum mu ne dayanamıyorum uykusuzluğaikinizde gelmediniz
Rica ederimteşekkür ederim
Niye gelmediler ki ben çok uykusuzum bu ara eskiden eşimi beklerdim uyumazdim yaşlanıyorum mu ne dayanamıyorum uykusuzluğa![]()
İyi bakalım gidin gidin ben tek başıma takilirim buralardaÇok geç oldu gelene kadar canım ya :/ Bu gece de kız kardeşlerim var iftarda. Gece gelmeye çalışacağım ama ,![]()
Bilmiyorum herkes gezmeler de idi kimsecikler yoktu Yapa yalnizdim buralardateşekkür ederim
Niye gelmediler ki ben çok uykusuzum bu ara eskiden eşimi beklerdim uyumazdim yaşlanıyorum mu ne dayanamıyorum uykusuzluğa![]()
Gelmeyin diyeyim o zaman :/İyi bakalım gidin gidin ben tek başıma takilirim buralarda![]()
Yok yok gelsinlerGelmeyin diyeyim o zaman :/
Sen yalnız olamazsın bizim zaten kalbimizdesin dmi @Jenna16 @NevresteBilmiyorum herkes gezmeler de idi kimsecikler yoktu Yapa yalnizdim buralarda![]()
O zaman inşallah gelebilirim bu geceYok yok gelsinler![]()

İnşallahO zaman inşallah gelebilirim bu gece![]()
Kukrim candırSen yalnız olamazsın bizim zaten kalbimizdesin dmi @Jenna16 @Nevreste
@Canfeb in elinin tersijdesin ona göre![]()
Seslendim seslendim kimseden ses çıkmadı bende bütün gece okey oynadimSen yalnız olamazsın bizim zaten kalbimizdesin dmi @Jenna16 @Nevreste
@Canfeb in elinin tersijdesin ona göre![]()
İnşallah![]()
Gel de,saati fark etmez :))Benim vardiya değişti 22:15 ye burdayım![]()
Severse kukrim sever gerisi deler geçerKukrim candır![]()
Tamam uyumak yok amaBenim vardiya değişti 22:15 ye burdayım![]()