- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Evet ya bugün aşırı sıcaktıİyiyim canımbugün bende biraz alışverişe çıktım AVM ye dolan dolan oruçlu oruçlu pistim sıcaktan ayaklarım agrimis valla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bugün aşırı sıcaktıİyiyim canımbugün bende biraz alışverişe çıktım AVM ye dolan dolan oruçlu oruçlu pistim sıcaktan ayaklarım agrimis valla
![]()

Teşekkür ederiz canimİyi günlerde giysinler canım![]()
Bizimde yol o civar sürüyor bende hep öyle oluyorum.Ne de olsa yola çıkıyoruz:)Teşekkür ederiz canimamin her yola cikisimda darlaniyorum Allah tan çok uzun değil üç buçuk saat ama gene de diken üstünde gidiyorum panik ataktan
![]()
YanacağızzzzzBen menopozumu düşünemiyorum zaten![]()
Amin canım amin inşallahBizimde yol o civar sürüyor bende hep öyle oluyorum.Ne de olsa yola çıkıyoruz:)
Sağsalim gidip gelin inşaallah![]()
Rica ederim kuzum.Teşekkür ederiz canim![]()
Bugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenŞansa bakGölge varsa ,bölgeden yürü bari
![]()
Kesin ben şimdiden ateş atiyomYanacağızzzzz![]()
Kısa mesafe bile olsa nefesi kesiyor.Bugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenKüçücük gölgelerde dura dura geldik
![]()
Ben ondan da şüphe ettim kendimden. Ama arada üşüyorum çokKesin ben şimdiden ateş atiyom![]()

Tutumlu olacak belki,ayakkabı koleksiyonu istemeyecekBenim küçük kizin bir huyu var yeni bir ayakkabi alınca giymek istemiyor neden öyle acaba garipsiyor sahiplenmiyor eskiyi giymek istiyor![]()
Ama yani çok fena 2 gündür :/En iyisini yapmışsınız,acele yokBugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenKüçücük gölgelerde dura dura geldik
![]()
Anılarına çok bağımlı demek ki:)Yenilerini yerine koyamıyor:)Benim küçük kizin bir huyu var yeni bir ayakkabi alınca giymek istemiyor neden öyle acaba garipsiyor sahiplenmiyor eskiyi giymek istiyor![]()
Cidden ya her seferinde böyle yapıyor zorla giydiriyorum alışana kadarTutumlu olacak belki,ayakkabı koleksiyonu istemeyecek![]()
Gerçekten öyle aldığımı denemek için giydirdim yok istemem istemem çıkardı hemen :))Anılarına çok bağımlı demek ki:)Yenilerini yerine koyamıyor:)
Bir bayan için beklenmeyen bir tavır:)Oysa ayakkabıları severiz:)Gerçekten öyle aldığımı denemek için giydirdim yok istemem istemem çıkardı hemen :))
Dimi ben yeni bir ayakkabi begenince ayagimdakini keserdim annem onu almaya mecbur kalsın diye çocukkenBir bayan için beklenmeyen bir tavır:)Oysa ayakkabıları severiz:)
Alışkanlıklarına bağlı demek ki:)Daha yeni diye boşuna gider belki zamanla :))Cidden ya her seferinde böyle yapıyor zorla giydiriyorum alışana kadar![]()