Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış
Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsun
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)
Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış
İyiyim canım narin miyim kız ben iş güç valla adamlar ot taşıyorlar iki gündür görüşemiyoruz eşimle geç geliyorlar eve bayramda özlem giderilir biz daha çok özlüyoruz bende dip köşe ne kadar yapabilirsem temizlik yapıyorum çocuk uyudukça
Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsun
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)
Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor
Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor ☺