- Emoji Skoru
- 106.101
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım bu hafta bildirim yok bayram nedeniyle etapları birleştirdik :)@Zipzip- ballll bugün yapıldımı yarış![]()
eşim benden uzun zatı ama aynı pantolonları giyebiliyorizBayramın birinci günü bendede fenaydı da akşama dur diyebildim .
Bu arada kadınlar erkeklerden daha kilolu görünüyor aynı da olsa kilosu![]()
Seni zorla takıma götürcem olmuyor böyle bak canım yaz da geldi daha kolay verirsin
netim bitiyor galibaMaşallah ne guzel inmek istediğin kilo kaçtı ?Kendimi prenses gibi hissediyorum![]()
Diger ay gelirsin netin olunca etiketlerim seni :)))eşim benden uzun zatı ama aynı pantolonları giyebiliyorizbenimkiler ona kısa geliyor
netim bitiyor galiba
Bayramda tatlılar börekler derken, bakalım sonuçlar nasıl olcek meraklan beklemedeyim haber etYok tatlım bu hafta bildirim yok bayram nedeniyle etapları birleştirdik :)
Net bahaneDiger ay gelirsin netin olunca etiketlerim seni :)))
Senin gibi zayiflara uyuz oluyorumBayramda tatlılar börekler derken, bakalım sonuçlar nasıl olcek meraklan beklemedeyim haber et![]()

@Evvab da da numarası vardı sanki bir yazsa iyimi merak ettik iyice.@kukrim27 @Jenna16 yok kaç gündür![]()
63-64, korumaya geçeceğim 2-3 kilo daha vereyimMaşallah ne guzel inmek istediğin kilo kaçtı ?
Ben bugün dayanamayıp yazdım@Evvab da da numarası vardı sanki bir yazsa iyimi merak ettik iyice.
Dikiliye mi gelcen kız geliyim de yakalıyım seni benim oğlan hasta olmasa biz de giderdikNe giysem yakışacak diyorsun sahillerde
Bende yarın Dikili denizini tasiracagim Yunan adalarına doğru![]()
Ohh iyi hadi az kalmış sen onu jemencik verirsin63-64, korumaya geçeceğim 2-3 kilo daha vereyim![]()

Yalan oyu benden fazla. Gell lahmacuna ,sütlaca ,mercimek çorbasınaGel vatandaş gel künefe ye gel kayniyarika gel gel![]()
![]()
Evet yarın geçeceğiz inşallah sezano Mart'ta açmıştık biz aslındaDikiliye mi gelcen kız geliyim de yakalıyım seni benim oğlan hasta olmasa biz de giderdik
Kız sende vardı ya niye söylemiyorsun yazayım bir sorayım diyeBen bugün dayanamayıp yazdımson görülmesi pazartesi
![]()
Tamam o zaman bekliyorum takıma bu sefer kacmak yokNet bahanefifi var evde
![]()
Bak çorbaya cagirmadim başkasında da var diye belkim yanlış gelirler diye kizaaaammm uğraşma benim leYalan oyu benden fazla. Gell lahmacuna ,sütlaca ,mercimek çorbasınagell