Hayırdır kuzu önemli bir şey yok inşallah![]()
Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.Hayırdır incecik hanım :)
Katılamadım da yarışlara ramazan sofrası bir türlü kısmet olamadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır kuzu önemli bir şey yok inşallah![]()
Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.Hayırdır incecik hanım :)
Bir deri bir kemik kaldımHayırdır incecik hanım :)
oy kuzum geçmiş olsun ablan için hayırlısı ile nasip etsin ALLAH.Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
SAHANESİN CANIM@Minikriko hanım, her fotoğrafıma laf ediyordunuz, profilime öncesi sonrası koydum bak![]()
Amin canım, Allah razı olsunoy kuzum geçmiş olsun ablan için hayırlısı ile nasip etsin ALLAH.
basınız sagolsun ALLAH rahmet eylesin halana geride kalanlara sabr versin MEVLAM
Yaa Allah rahmet eylesin.. ablanda inş sağlıkla evladını kucağına alsın amin :)Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
Bende başladım bugünve açım hadi uyuyim :)Bir deri bir kemik kaldım![]()
InsAllah birdahakini sağlıkla kucağına almak nasip olurYaa Allah rahmet eylesin.. ablanda inş sağlıkla evladını kucağına alsın amin :)
cnmmKarnımı doyurdum geldim:))
@balbocuuu nerelerde![]()
Laf etmek ne haddime@Minikriko hanım, her fotoğrafıma laf ediyordunuz, profilime öncesi sonrası koydum bak![]()

ben öncesi ve şimdi si yapabilirim ancak gecmiş olsun inşallah allahim hayirlısiyla yeniden sevindiri sizleriAblam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
Tmm cnm bekliyoruzcnmm
giremiyorum pazartesiden sora burdayim insallah![]()
Günaydın kuzumGünaydın canısılar ,çikolatalar,bayram şekerlerim![]()
Napıyon ballllGünaydın kuzum![]()
İyidir kuzumNapıyon ballll![]()
Bizde azönce yaptık ball olur öyle keyif kahvaltısı ohh afiyet bal şeker olsunİyidir kuzumçayı demledim kahvaltı hazirlayacagim biraz brunch a kaçtı gerçi geç kalktik
![]()
Sağol canımBizde azönce yaptık ball olur öyle keyif kahvaltısı ohh afiyet bal şeker olsun![]()