- Emoji Skoru
- 37.180
- Puanlar
- 498
Aynen bende oy verirken çok zorlandım 2 gün oy veremedim :) hepsi süper kısmet artık :)İyi hadi bakalım hayırlısı :)Bu sefer hepiniz harikasınız şansı olan kazanacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende oy verirken çok zorlandım 2 gün oy veremedim :) hepsi süper kısmet artık :)İyi hadi bakalım hayırlısı :)Bu sefer hepiniz harikasınız şansı olan kazanacak![]()
Öyle canımAynen bende oy verirken çok zorlandım 2 gün oy veremedim :) hepsi süper kısmet artık :)
Aslında Her gün uğruyorum ama okuyorum genelde pek yazamıyorum.. bide inst çok vaktimi alıyor inan.. burda yarışmaya katılırken bile yemek seç foto çek tarif yaz zorlanıyordum şimdi hergün hergün biraz zorluyorÖyle canım
Alıştın mı forumun yeni haline:)Çok gelmiyorsun:)
Allah kolaylık versin canım ben hiç oralara yetişemiyorum:)Hakkım varsa helal olsun tabi kiAslında Her gün uğruyorum ama okuyorum genelde pek yazamıyorum.. bide inst çok vaktimi alıyor inan.. burda yarışmaya katılırken bile yemek seç foto çek tarif yaz zorlanıyordum şimdi hergün hergün biraz zorluyorama keyifli
Resmen hamdım kk da piştim şimdi de buranın meyvelerini topluyorum. Seninde emeğin çok hakkını helal et![]()
Orda konuşuldu hatiiirim da onu benim söylediğimi hatırlamıyorumKız ne çabuk unuttun, habi bir zayıflama topiginiz vardı hani orada![]()
Bende şimdi geldim kanka sen nasılsınNaber millet
Sen zayiflikta level atladin yetmez miAman Allahım millet oyda level atlamış ben yerinde sayıyorum![]()
Abla nereyesuuunnnnÖyle canım
Alıştın mı forumun yeni haline:)Çok gelmiyorsun:)
Kız ne çabuk unuttun, habi bir zayıflama topiginiz vardı hani orada![]()
Çok kötü bişey dememisim yanihadi bakalım ama bende bu ara bozukluk var
Sabah ellerim ayaklarimda ödem vardı :/
Yavaşca nefesini bırak![]()
NeooSen zayiflikta level atladin yetmez mi![]()
Sagolasin kanka nasil olayim bebeler evdeBende şimdi geldim kanka sen nasılsın![]()
Kız bend3 sana takiliyorum zaten, birde ciddiye alip arastirma yapmisin@Lunya çim hala anlamadin mi benim bu davranışlar kıskançlık halleri![]()
Minik bu yaparKız bend3 sana takiliyorum zaten, birde ciddiye alip arastirma yapmisin![]()
Buradayım canım nasılsınAbla nereyesuuunnnn![]()
Ben gidip geleyim ona başlarız:)Ben bir sonraki yarışmayı unutmadım hala @Nevreste çok heyecanlı olacak beni oranın heyecanı tuttu bugün![]()
Yaa 20 gün nasıl dayanacak yüreğim :)Aman Allahım millet oyda level atlamış ben yerinde sayıyorum![]()