Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
iyiyiz beya sen nasılsın ?:KK60:ayırdır oyle ne işi evden:KK69:
iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :D yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺️ Kızanı uyutuyorum ☺️
İyi akşamlar canım hayırdır ne işine başlıyorsun:)
Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım 🤲🏻

iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :KK70: yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺

Ay abla ben bu aralar hep bi işler yapayım peşindeyim inşallah bu sefer tutulur da devam ederim hayalimdi de zaten pastacılık umarım güzel işler yaparım 🤲🏻
İnşaallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin:60:
Bende isterim sen başla bakalım:)

iyiyim beya valla pasta işine başladım evde yapıyorum satıyorum bu aralar hep bi işlere giriyorum bu sefer tutturacağım galiba :KK70: yazdıktan sonra ablam aradı onunla konuştuk sonra döndüm buraya yine ☺ Kızanı uyutuyorum ☺

ooy cok sevindim canım :KK68: hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah:dua: gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla:KK200:(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)

ooy cok sevindim canım :KK68: hayırlı bol bereketli işlerin olsun inşallah:dua: gökten sipariş yagsın sen aşagidan topla:KK200:(bizim komşu teyze işe giderken ne zaman bana böyle dua etse işlerim rast giderdi bende sana edeyim).
benim arkadaşım kardeşi yapıyor baya ilerletti siparişleri :)
Oyy Allah bin kere razı olsun canım yaa ne güzel dua ettin öyle :60: inşallah rabbim utandırmasın başladım ufaktan ☺️

Amiiin ablacım çevrem çok destek oldu gaza getirdiler sen işi ilerler küçük bi mekan kiralarız ilerde filan diye şimdilik instada sayfa açtım küçük bir adım attım rabbim utandırmasın 🤲🏻
Süper olur canım sen zaten çok beceriklisin her şeyi yaparsın:60:
Kosgeb desteği alırsın canım:)

Sıcaktan fenalık gecirmekteyim abla :KK66: bugün dolu ve yağmur bastırdı burayı ama evin içi yanıyor :) sen nasılsın bakım :KK60:
Bizim ev serin vallahi :-)İyidir canım çok şükür:)Hafta sonu ailemin yanına gideceğim.Valiz hazırlama,çamaşır,kışlıklar,dolaplar,toparlama günler geçip gidiyor:)

Back
X