- 8 Nisan 2017
- 57.176
- 303.220
- 698
Yok sağol el kol sana kalsın anacinGel kız bir el vereyim sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sağol el kol sana kalsın anacinGel kız bir el vereyim sana
bi sen bi deBizim bölüm boş durmuyor gelen doğuruyor
Bana bulaşmayın![]()
Uykudan fırsat. Bulsam bebek uyuyor ben uyuyorum kafa gidik bu aralarSık sık gel okuyalım![]()
O bilir artıkYine mi doğursun yaniDoğurmaya devam:)
Arkayı dörtleyelimYok sağol el kol sana kalsın anacinbasimda 3 adet var 12 yaş altı
![]()
Aman Allah korusun
Olabilir öyle demek istedi galiba![]()
Bak kukrim öyle demek istedi diyorYok canım estağfurullah:)Uzun dediysek bizde selvi boylu değiliz![]()
Ooo tam zamanı 39-40. Süper annelik yaşıAman Allah korusun38 oldum bu saatten sonra olmasın
![]()
UNO ya 3 tanesi zor sigiyor dördüncü olursa bagaj a atarızArkayı dörtleyelim![]()
Geçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorumUykudan fırsat. Bulsam bebek uyuyor ben uyuyorum kafa gidik bu aralar
Azıcık ekşin katayim ortama dedimBak kukrim öyle demek istedi diyor![]()
Aman sus Allah korusunOoo tam zamanı 39-40. Süper annelik yaşı
Araba değişirsin ne olacak ben hamileysem herkes hamile kalmalıUNO ya 3 tanesi zor sigiyor dördüncü olursa bagaj a atarız![]()
Her zaman korumuyor işteAman sus Allah korusunÇocuğu tek ve olmayanlar için 45-46 ya kadar yolu var ama ben çöktüm
![]()
Keşke ben de yasasam o duyguyu adam in bosalta bilme ihtimalini bile sevdim yaniGeçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım![]()
Eğer boşalttıysa çok mübarek adam bir çocuğu daha hakederGeçer inşaallah:)5-10 yıl sonra inan bu günleri arayacaksın en güzel zamanları :)Bak benimkiler 14.5 ve 9 oldular ben hala uyuyamıyorum
Bu yıl çoğunluk 3-4 saat uyku ile dolaştım.Bugün bulaşık makinasını açtım boşaltılmış ben mi boşaltım yoksa eşim sabah mı boşaltmış hala bilmiyorum adam yok gelsin soracağım![]()
Beni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.Her zaman korumuyor iştemisal ben
Nevo beni diskalifiye et oyları kankama ver ben kaçtımAraba değişirsin ne olacak ben hamileysem herkes hamile kalmalı![]()
Aminnnnnn inşallahBeni çok korusun en çok beni korusun.Bölümde isteyen 2-3 arkadaşımız var.Her bu muhabbet yapıldığımda aklıma onlar geliyor.Çifter çifter onlara nasip etsin.
Kankan derkenNevo beni diskalifiye et oyları kankama ver ben kaçtım![]()