- Emoji Skoru
- 26.212
- Puanlar
- 548
aa bnden bitane daha varmisBende iyiyim aynı devam çok yiyorum bu ara sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bnden bitane daha varmisBende iyiyim aynı devam çok yiyorum bu ara sadece![]()
Evet@Jenna16 Kuzum nasıl oldun ,hastanede misin hala
Hoş bulduk minikomHoşgeldin bebekim![]()
Hmm Ne diyorsunAkhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım
Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman![]()
EvetNe zaman kurtulacağım burdan
![]()
Durumun nasıl oldu canımEvetNe zaman kurtulacağım burdan
![]()
Nerden nereye bakAkhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım
Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman![]()
ahahhahah itekledik mi diskalifiye ediliriz mazallahKız bende takılı kaldım bacım benimde itekleyin accık![]()
cok geçmiş olsun canım hayırdır iyisindir insallahEvetNe zaman kurtulacağım burdan
![]()
Ayyy ne kadar güzel darısı bize insallahKızlar bu gece dogum yaptım. Rabbim hwr isteyene nasip etsin inşallah
@Nevreste @yasminsay
Dua ettim sizlere.![]()
Ayyy tebrik ederim canim sag salim cikin insallah hastanedenKızlar bu gece dogum yaptım. Rabbim hwr isteyene nasip etsin inşallah
@Nevreste @yasminsay
Dua ettim sizlere.![]()
Edilsekte bişey değişmicekki bacım atı alan üsküdarı geçti @Minikrikoahahhahah itekledik mi diskalifiye ediliriz mazallah
cok geçmiş olsun canım hayırdır iyisindir insallah
Uskudari mi Amarikaya dogru yol aldi be ne uskudariEdilsekte bişey değişmicekki bacım atı alan üsküdarı geçti @Minikriko![]()
O zaman hadi link dağıtıp oy isteyelimEdilsekte bişey değişmicekki bacım atı alan üsküdarı geçti @Minikriko![]()
Elin ecdebi ülkesinde ne vardı bukdr yol alacak dursaydı durduğu yerde olmamıydı hııı nolurdu hıı nolurduUskudari mi Amarikaya dogru yol aldi be ne uskudari![]()
Yıııooo onada totom yemezO zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim![]()
![]()
![]()
Hoş bulduk minikom![]()
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırımNerden nereye bakkız o değil de hedayeyi merak ediyom ben. Ben görmeye yim ölürüm kıskançlıktan
![]()
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadımNassiniz bacilar
Ben ortaligi topladim bebeleri yikadim yemek yedirdim simdi de karpuz yiyip uyicaklar insallah
@Canfeb sahalara donmuşsun yavru
@Minikriko kanka 2013 senesindeki katilisimi saymazsakben de yoreselde katildim ilk sen benden once misin sonra mi?
![]()
O zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim![]()
![]()
![]()
nevo koş nevo 
Kaçının uleynnnNassiniz bacilar
Ben ortaligi topladim bebeleri yikadim yemek yedirdim simdi de karpuz yiyip uyicaklar insallah
@Canfeb sahalara donmuşsun yavru
@Minikriko kanka 2013 senesindeki katilisimi saymazsakben de yoreselde katildim ilk sen benden once misin sonra mi?
![]()