- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
ayhhh şaka ettimm cimcimemm. Sen artık mutfaktan ustalık belgeni aldın, otur bebeimm.. Yorma kendinii, bak eymen de mızmızlanıo ona vakit ayır..
@cimcimegfb kurban olimm nevonun gazına gelme, ben ettim sen etmeCimcime poğaçadan ne anlar
Vayyyyyyyyy demek başın bağlandıbasım baglanınca azcık bosladım buraları
bız mutlu deeliz ama site sağa dogru kayıyo
eyvallah pampaaaaa
yok yhaa ne tutuşması,sen yoğunsun die şeettim ben yhaaNe oldu tutustun mu bebek
butun kk sola toplansak anca dengelerız zatenVayyyyyyyyy demek başın bağlandıHayırlı olsun
Sizde sağ tarafı bana bırakın sola toplanin
yok yhaa ne tutuşması,sen yoğunsun die şeettim ben yhaa
yorma kendini guzuuummm
Habibte hiç anlamaz
Yok artıkbutun kk sola toplansak anca dengelerız zaten
Korktun muayhhh şaka ettimm cimcimemm. Sen artık mutfaktan ustalık belgeni aldın, otur bebeimm.. Yorma kendinii, bak eymen de mızmızlanıo ona vakit ayır..
banane banane, on hazırlık yapıp guçlu rakipleri elemem lazımKiz korkma adam yimem
Birlikte katılın kavga etmeyinbanane banane, on hazırlık yapıp guçlu rakipleri elemem lazım
bak ya kendi rızanla çekil yoksa başına çorap orerim seni bdv de banlatırım
Tolin sana gözlerin bozulmuş diyen oldu mugercektenşaka şaka
cimcimenin olduğu yerde 1. Lik hayal banaBirlikte katılın kavga etmeyin
@cimcimegfb poğaça yapmayı bilmiyor çok fazla korkmaaccıkk korktumm, çok değill
Ooooo şimdi kıvırma elimde kayıtlar var yakanı bırakmamcimcimenin olduğu yerde 1. Lik hayal bana
isteom istemiom işte, bananee
Hani nerde sapik mi var kaynana mi varMuhabbete cagircaktim ya mesela
@-adre- kos kizekşin var diycem ben
Sen deEoy verin diycn nevosum
hee oodu bacım, cimcimeyi gaza getir sal bana@cimcimegfb poğaça yapmayı bilmiyor çok fazla korkma
diğer adaylara kumpas kurup yarışma oncesi bdv de ekşınlı konuda banlatmayı planlıomOoooo şimdi kıvırma elimde kayıtlar var yakanı bırakmam