Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDINLARR ben geldimm . oylama bitmemiş.. ne zaman bitcekki..@nevreste tayin olayın ertelenmiş rabbim gönlünüze göre versin..

NELER YAPIYORSUN ADRAA SENİN BU ŞARLOT BİZİM İŞ YERİNDE ALDI YÜRÜDÜ BACIM..
Sıcakla boğuşuyorum canım.Aşırı sıcak bir gün.

Hadi ya çok mu beğendiler şarlotu.Bir tane daha tatlım var çok sevdiğim ama yüklemeye üşeniyorum.Sen nasılsın?

Sıcakla boğuşuyorum canım.Aşırı sıcak bir gün.

Hadi ya çok mu beğendiler şarlotu.Bir tane daha tatlım var çok sevdiğim ama yüklemeye üşeniyorum.Sen nasılsın?
aynen canım istanbulda çok sıcak akşamları uyuyamıyoruz.. evet canım senin bu şarlotu burada herkes yaptı desem.. ve dah dün akşam tekrar yaptım benim evde .. bu akşama çaya misafirim var ve o bir tane daha dediğin tatlıyıda bekliyorum etiketle beni lütfen ve benimde nefis yemek tariflerinde tariflerim var canımm şu ana kadar 17 tane yükledim.. şu an işteyim canım biliyorsun çalışıyorum ayın 15 inde yıllık izin uçak biletlerini ayarladım oğlumla bir trabzon of yapacağım (nasipse)

Ne güzel işte herkes yapıp yesin hem basit hem lezzetli.Ramazan başlığına resmini koymuştum ama tarif vermemiştim.Eklerim en kısa sürede.Nefis yemek tariflerine sende mi yolluyorsun tariflerini.Ne güzel bakarım bulabilirsem.Bana da başka bir siteden teklif geldi ama yüklemedim tariflerimi.

evet canım yükledim daha doğrusu teklif geldi olurdu olmazdı dur dedim deneyeyim yükledim ve oldu elimden geldiğince sürdüreceğim canım.. eminim gelmiştir canım sana teklif o kadar harika işler çıkartıyorsunki..

ya ben telefndan cok zor baglaniyorum, ayni sorunu.yasayan var mi ? avea 3G kullaniyorum, genel bi durum mu merak ettim

İyi yapmışsın içine de sindiyse.Devam et tabi zevkli iş bizim için.Çok teşekkürler canım güzel sözlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…