Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlımsagolllll tatlimmm...allah kimsenin kucagini bos birakmasin![]()
nevrestem seni bulmuşken sorayım ne zaman bitiyor oylama bayağıdır oylanıyoruzz..Amin tatlım![]()
Yarın bitiyor canımnevrestem seni bulmuşken sorayım ne zaman bitiyor oylama bayağıdır oylanıyoruzz..![]()
Abooooovvvvv tehdit var![]()
![]()
![]()
tamam canımm evet tatil herkesler tatildee..hadi kızlar kaçırmayın BANA oy atmayıııYarın bitiyor canım
Yaz tatili olunca böyle oldu![]()
Bu daha güzel oldutehditler seni yildirmasin nevrestemmm..... kuzuya gelll,kuzuya gellll....
misafir ol gel bana
kuzu cevireyim sana![]()
![]()
![]()
Canım oylar birbirine yakın senin ve cimcime'ninde oylar çok uzak değil hatta diğerleride yakın heran herşey olabilirtamam canımm evet tatil herkesler tatildee..hadi kızlar kaçırmayın BANA oy atmayıııama şaka bir yana şimdi merak ettim kim kazanacak başbaşa gidiyorlarr
nevreste at bana oyunu 15 ağustosta tarabzona gidiyorum ver bana açık adresini sana çay göndereyim yanındada anzer balııı..işteee açık artırmayı açtımmBu daha güzel oldu
Aranızda seçim yapamıyorum hepiniz eşitsiniz verirsem o anlık gaz ile vereceğim![]()
evetCanım oylar birbirine yakın senin ve cimcime'ninde oylar çok uzak değil hatta diğerleride yakın heran herşey olabilir![]()
Bu teklifte çok güzelmişnevreste at bana oyunu 15 ağustosta tarabzona gidiyorum ver bana açık adresini sana çay göndereyim yanındada anzer balııı..işteee açık artırmayı açtımm![]()
gelsin bakalım güzel tekliflerBu teklifte çok güzelmiş![]()
Oy verenlere kakao çay yolluyorgelsin bakalım güzel tekliflercimcimegfb hadi
nuryolu
pinkstrap tın dediği gibi tekliflerinizi görelimm..
Nuryolu bana sevgi teklif etti ama benim gözüm salatalıktagelsin bakalım güzel tekliflercimcimegfb hadi
nuryolu
pinkstrap tın dediği gibi tekliflerinizi görelimm..
Hadi ya Çayım bitmek üzereOy verenlere kakao ça yolluyor
İlk defa bu muhabbeti gören gerçek zannedecek![]()
Bana sevgi teklif eden olmadıNuryolu bana sevgi teklif etti ama benim gözüm salatalıkta![]()
Bu daha güzel oldu
Aranızda seçim yapamıyorum hepiniz eşitsiniz verirsem o anlık gaz ile vereceğim![]()
O zaman oy nereye gidecek belli olduHadi ya Çayım bitmek üzere![]()
Hadi yaBana sevgi teklif eden olmadı![]()