- Emoji Skoru
- 15.844
- Puanlar
- 298
3 tane çocuğu var bak söyliyeyimm.. çokda yaramazlar @cimcimegfb vazgeç bu sevdadan başa çıkamassınn..Olmz bana ver . Bir yillikda evinde bedava bakicilik yapip cocuklarinla ilgilenecem
Bu yıl çocukların hepsi okula gidecek ve öğlenci olacaklarOlmz bana ver . Bir yillikda evinde bedava bakicilik yapip cocuklarinla ilgilenecem
oo bak bu iyiymişş öğlenden akşama oh rahat tamam buldum turşularını kurarımm @NevresteBu yıl çocukların hepsi okula gidecek ve öğlenci olacaklarDaha zor birşey bul
Bu yıl çocukların hepsi okula gidecek ve öğlenci olacaklarDaha zor birşey bul
Evet bu yıl daha rahat olacak inşaallahoo bak bu iyiymişş öğlenden akşama oh rahat tamam buldum turşularını kurarımm @Nevreste
Katılmaya devam et o zamanAma benm hic nevresim takimim olmadi madalyam olmadiyazik diilmi bana
Katılmaya devam et o zaman
Sizlerle yarışmak harikaydı tüm yarışmacıların ellerine sağlık @cimcimegfb senin çökertmeni yaptım ben tavuklusunu atamadım daha resmini eşim bayıldı her zaman söylüyorum eğlenmek şahaneydi.. @Nevreste m seninde emeğine sağlık
hepiniz harikasınız..
Canım asıl sen harikasın ellerine emeğine sağlıkSizlerle yarışmak harikaydı tüm yarışmacıların ellerine sağlık @cimcimegfb senin çökertmeni yaptım ben tavuklusunu atamadım daha resmini eşim bayıldı her zaman söylüyorum eğlenmek şahaneydi.. @Nevreste m seninde emeğine sağlık
hepiniz harikasınız..
Canım asıl sen harikasın ellerine emeğine sağlık
Katıldığın için çok teşekküe ederim
ben hep diyorum 3 oy hakkımız olsun o arpacıklı kuzuya gelirdim diğer oyumlaa..
sağol canımm..teskkur ederim canim:* senin pilavin da muhtesem hakikaten, lezzeti ekrani asiyor :)
burada sizinle ve seninle olmak güzel tüm katıldığım yarışmalardan keyif aldımm.. sağol canımm..
Bnde var gonderim miNevoş buldum başlıkta ama iç yağ diyor yahu.İç yağ yok.Onun yerine alternatif yok mu?
Olur canım sevinirim acele çünkü.Bnde var gonderim mi