- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
O onun sevme ŞekliNe bilim bazıları iiii ne saygısız diyorda
Öylee niye ezdireyim kendimi hemde gelmiş durup dururken sataşıyor
Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O onun sevme ŞekliNe bilim bazıları iiii ne saygısız diyorda
Öylee niye ezdireyim kendimi hemde gelmiş durup dururken sataşıyor
Sende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştımSen niye benle ilgilenmiyon heee niyeeeeferaceni hem makasla keserimm hemde üzerine çamaşır suyu dökerim,feracesiz kalirsin
![]()
Bana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam miInsanın içindekini çıkarıyorsun helal olsun![]()
Aynen bende samimi bulurum ablasız cümleleri her zaman.O onun sevme Şekli
Saygı abla abiyle olmaz. Ben sevmiyorum denilmesini![]()
Tamam ama çok uzun oldu kısaltalım onuBana bundan sonra insanlarin içindekini dışa vurmasını saglayan mikemmel harbi de taam mi![]()
Sen bana küstün müüüSende benimle hiç ilgilenmiyorsun bugüne bugün bi profilime mesaj attığın halımı hatrımı sorduğun mu var oysa ben sana şiirler bile yazıp yollamıştım![]()
Sana da armut diyelim o zamanTamam ama çok uzun oldu kısaltalım onu
Saba kısaca portakal diyeyim![]()
Elma de sendeSana da armut diyelim o zaman![]()
Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalsan bak nasıl uğraşırsın:)Benim tablet kapandı açılmıyor uğraşmıyorum bende attım bi Köşeye duruyor onun keyfiyle mi uğraşcam![]()
İvittSen bana küstün müüüoy ben senin göbüşünü yirimmm
![]()
Teknojik alet çok olunca atarsın tabi.Tek ona kalan bak nasıl uğraşırsın:)
yok oyleee biseyy. Armut dicem ışteElma de sende
Hem Portakal Elmalı tekerleme yokmuydu![]()
TemamİvittTemam aff ettim ama bir daha sende beni ihmal itmeee temam mı?
Kız gülmekten ölücem şimdiyok oyleee biseyy. Armut dicem ışte
Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız
![]()
Biz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muzyok oyleee biseyy. Armut dicem ışte
Temammadem barıştık söyle o zaman üstünde ne var gız
![]()
Benmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrrKız gülmekten ölücem şimdisonra abim işkilleniyor neye güldün diye
![]()
Ben erik olayim benceBiz seninle Çikita muz olalım o zaman ben çikolata sen muz
Hayırlı işler![]()
Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bakBenmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr![]()
Ellaaam yapma kız şimdi phphahaja diye bi patlıcam zor tutuyorum kendimiBenmde kaynana evde,Azcik mutlu olmak için foruma geldim,naz etme soyle ne varrrr![]()
Kızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak
Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen![]()
Bu benm aklıma gelmemiştiiiKızam Ramazan Sofrası üzerinde konuştuğun şeye bak
Çarpılcan kaynanan hep sende kalacak görcen![]()