Canım merhabamerhabayeni yarışmalrdan nası haberdar olabilirim ve Ramamzan sofrası oylaması ne zaman başlayacak sorabilirmiyim
Canım merhaba
Tarihler böyle
Katılım başlama tarihi : 18 Haziran 2015
En son başvuru tarihi : 19 Temmuz 2015
Oylama başlama tarihi : 20 Temmuz 2015
Oylama bitiş tarihi : 31 Temmuz 2015
Oylama anketi açılınca kategori anketi açıyorum oylama sonucuna göre kategori oylaması bitince yeni kategoriyi açıyoruz
Sen istediğini sor canım ben yazarımteşekkür ederim, ne ballı yazıyon mash soru sorası geliyor insanın
Katılım başlama tarihi : 18 Haziran 2015
En son başvuru tarihi : 19 Temmuz 2015
Oylama başlama tarihi : 20 Temmuz 2015
Oylama bitiş tarihi : 31 Temmuz 2015
Evet canım bu sefer öyle olduNevosum diger topik olunca burda sayfa sayisi yavas ilerliyor
Evet canım bu sefer öyle olduOlsun orasıda yemek bölümü Hareket aynı hareket
Sen istediğini sor canım ben yazarımYeter ki sorular bildiğim yerden gelsin
Tamam canım ben seni ve sorularını bekliyorumtarafımdan yakın takibe alındın, aklıma geldikçe sorarım artık
Yarışmaya katılacak mısın
Tamam canım sen bilirsinPazartesiden sonra net cvb veririm nevosum
Tamam canım ben seni ve sorularını bekliyorumYemek bölümü ile ilgilisin yemek yarışmalarından ayrılmaz hep takip edersin umarım
Tamam canım sen bilirsin
Pazartesiden sonra net cvb veririm nevosum
Teşekkür ederimevet, mutfağı seviyorum ayrıyeten senin gibi samimi arkadaşlar varsa yarışmalara katılırım fırsat buldukça
Hayırlısı olsun canımAslinda katilmak istyrumda son hafta ya surekli davet var esim annesinde :/ o yuzden pazartesi evde olursa doktururum. Bide telfnm bzuldu idareten kullandmin kamerasi iyi dgl , tzbletinkide iyi degl o yuzden ckniyrum katilmaya
Hayırlısı olsun canımİmkanın olursa biz bekleriz Tabi çekimler önemli
Tamam anlaştıkİste ondanresimlere bakar8m guzel olursa katilirim olmazsa baska bir yarmsya
Nevom diger tema be olur senceeee nabiz yoklamisindir senTeşekkür ederimHer zaman bekliyorum canım