- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bak sen şu cadıya arkamdan neler çevirmişYa istemiyorum diyorumm bıraksana peşimiiiibubama söylerim bak
Bende iyiyimm şükür
pinkstrap söyledi,oğlu olacakmış kimseye söyleme dedi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sen şu cadıya arkamdan neler çevirmişYa istemiyorum diyorumm bıraksana peşimiiiibubama söylerim bak
Bende iyiyimm şükür
![]()
O biraz öyle lunam yaabak sen şu cadıya arkamdan neler çevirmiş![]()
Bırakmam peşiniYa istemiyorum diyorumm bıraksana peşimiiiibubama söylerim bak
Bende iyiyimm şükür
![]()
öğrenmiş oldum harbimO biraz öyle lunam yaa![]()
Tövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmmBırakmam peşiniNerden bulacağım senin gibisini
![]()
Aynen kankiöğrenmiş oldum harbimya karşılaşmasaydık beni hamile bileceğdin
![]()
Ayyy yavrum ben senin bıyıklara ve dişlere hayran kaldım hayatta bırakmamTövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmm
Aynen kanki![]()
Tövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmm
Aynen kanki![]()
Hemen traş olmam lazimmmAyyy yavrum ben senin bıyıklara ve dişlere hayran kaldım hayatta bırakmam![]()
Luna bu oyunlara gelme harbi seninöğrenmiş oldum harbimya karşılaşmasaydık beni hamile bileceğdin
![]()
Şimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyle![]()
akşam akşam iyi oldu bu
![]()
Ya o sarı saçların ne olacak hastayım hastaHemen traş olmam lazimmm![]()
Harbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum
Kadınlar Kulübü ultrasonları var ona sokalımŞimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyle![]()
Sen inandıysan yapacak birşey yokHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum![]()
ALLAH ALLAH içine mi doğdu acaba test mi yapsam :OŞimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyle![]()
şimdi gidip test yapıcam he sizin yüzünüzden kendimden şüpheye düştümSen inandıysan yapacak birşey yokHamile misin harbi bana öyle söyledi
![]()
Biz söylediysek vardır birşey sen test yapşimdi gidip test yapıcam he sizin yüzünüzden kendimden şüpheye düştüm![]()
Saçlarımı siyaha boyucamYa o sarı saçların ne olacak hastayım hastaSarı saçlarından sen sorumlusun Harbim
![]()
ben miiiHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum![]()
Oğlu olacakmış hemdeSen inandıysan yapacak birşey yokHamile misin harbi bana öyle söyledi
![]()
Yap kız bak kesin hamilesinALLAH ALLAH içine mi doğdu acaba test mi yapsam :O![]()
Harbi yapmaz ama ben yapar mıyımHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum![]()
Biz söylediysek vardır birşey sen test yapÇamaşır suyu testine ne dersin
![]()