Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.Sorun ne biliyormusun?Merhaba adra bebek
Yani şu yemekle alakalı yerlere gelmesem görüşeceğimiz yok he
Sen nasılsın?![]()
Aslında gündüz benim için aynı şey geçerli. Bak şimdi eşşek kadar laptop var kucağımda amma ne rahatımm ohMerhaba canım.Sorun ne biliyormusun?Ben masaüstü bilgisayara alışmışım.Tabletle telefonla girmek eziyet bana.Onun için çok dolanamıyorum.Yemek bölümünden vazgeçemem tabi.
İyiyim çok şükür canım.
Bir de akıllı diyorlar bu aletlere.Hiç de akıllı değiller.Aslında gündüz benim için aynı şey geçerli. Bak şimdi eşşek kadar laptop var kucağımda amma ne rahatımm oh
Tablet de neymiş![]()
Ekranı çek sağa sola kaydır aşağı yukarı poffBir de akıllı diyorlar bu aletlere.Hiç de akıllı değiller.Valla ömrünü yer bunlar.Tablet de rahat.Ama masaüstünü tek geçerim.
![]()
Bizim ev akşamları serin oluyorGelmesin Nevoş.Bizim ev yanıyor.Dün aşırı sıcaktı hiç çekilmiyor.Alırız üstümüze pike yatarız serin serin ohh.![]()
Ben de tableti sevmiyorumAslında gündüz benim için aynı şey geçerli. Bak şimdi eşşek kadar laptop var kucağımda amma ne rahatımm oh
Tablet de neymiş![]()
Sıcaklarla boğuşmacaHoşgeldin Megİyidir sen nasılsın
![]()
Sizin orası daha nemlidir bizim o sıkıntı yok klima olmadan yaşayabiliyoruzSıcaklarla boğuşmacaİş yerinde klima açık,eve gelir gelmez klima açılıyor.
Büssürü elektrik faturası geliyor ama napiim sevmiyorum sıcağı/nemi arkadaş
Sen nabıyon bebekim![]()
Gözeneklerden su fışkırıyor buradaSizin orası daha nemlidir bizim o sıkıntı yok klima olmadan yaşayabiliyoruz
İyiym canım ne olsun sıcaklar ile boğuşuyoruz![]()
Al benden de o kadar.Ekranı çek sağa sola kaydır aşağı yukarı poffSevemedim tableti ben
Ama başka bişey olcaktı bekliyodunuzdu ya?Gaziantep'teyim canımBurada nem yok
![]()
Malatya'ya tayin bekliyoruzAma başka bişey olcaktı bekliyodunuzdu ya?![]()
Hadi inşallah hayırlısıyla gönlündeki olsun bebişMalatya'ya tayin bekliyoruzAma henüz belli olmadı
Sabrımızı deniyorlarne kadar sürede deli olacağız diye test ediliyoruz
![]()
Al benden de o kadar.Elin az bir yere değse başka sayfa açar,resimleri net göremezsin.Akıllı değil hiçbiri.
![]()
Oy oyy haklısın canım benimTeşekkür ederim Meg'im
Bende seviyorumAma anne babamı daha çok seviyorum
![]()
MegggggOy oyy haklısın canım benim
Ben anamlarla karşılıklı oturuyorum bu arada![]()