• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Merhaba adra bebek:KK19:
Yani şu yemekle alakalı yerlere gelmesem görüşeceğimiz yok he:KK61:
Sen nasılsın?:KK68:
Merhaba canım.Sorun ne biliyormusun?:KK48:Ben masaüstü bilgisayara alışmışım.Tabletle telefonla girmek eziyet bana.Onun için çok dolanamıyorum.Yemek bölümünden vazgeçemem tabi.:KK48:

İyiyim çok şükür canım.

Merhaba canım.Sorun ne biliyormusun?:KK48:Ben masaüstü bilgisayara alışmışım.Tabletle telefonla girmek eziyet bana.Onun için çok dolanamıyorum.Yemek bölümünden vazgeçemem tabi.:KK48:
İyiyim çok şükür canım.
Aslında gündüz benim için aynı şey geçerli. Bak şimdi eşşek kadar laptop var kucağımda amma ne rahatımm oh:21:
Tablet de neymiş:KK12:

Aslında gündüz benim için aynı şey geçerli. Bak şimdi eşşek kadar laptop var kucağımda amma ne rahatımm oh:21:
Tablet de neymiş:KK12:
Bir de akıllı diyorlar bu aletlere.Hiç de akıllı değiller.:KK53:Valla ömrünü yer bunlar.Tablet de rahat.Ama masaüstünü tek geçerim.:KK53:

Bir de akıllı diyorlar bu aletlere.Hiç de akıllı değiller.:KK53:Valla ömrünü yer bunlar.Tablet de rahat.Ama masaüstünü tek geçerim.:KK53:
Ekranı çek sağa sola kaydır aşağı yukarı poff:KK12: Sevemedim tableti ben

Hoşgeldin Meg:KK19:İyidir sen nasılsın:KK60:
Sıcaklarla boğuşmaca:KK47: İş yerinde klima açık,eve gelir gelmez klima açılıyor.
Büssürü elektrik faturası geliyor ama napiim sevmiyorum sıcağı/nemi arkadaş:KK12:

Sen nabıyon bebekim:KK60:

Sıcaklarla boğuşmaca:KK47: İş yerinde klima açık,eve gelir gelmez klima açılıyor.
Büssürü elektrik faturası geliyor ama napiim sevmiyorum sıcağı/nemi arkadaş:KK12:

Sen nabıyon bebekim:KK60:
Sizin orası daha nemlidir bizim o sıkıntı yok klima olmadan yaşayabiliyoruz:KK47:
İyiym canım ne olsun sıcaklar ile boğuşuyoruz:KK48:

Sizin orası daha nemlidir bizim o sıkıntı yok klima olmadan yaşayabiliyoruz:KK47:
İyiym canım ne olsun sıcaklar ile boğuşuyoruz:KK48:
Gözeneklerden su fışkırıyor burada:KK12: Sıcak ve acayip nem var..
Sizin oralar nereler,kulağıma unutursam fısılda:cool:

Malatya'ya tayin bekliyoruz:KK45:Ama henüz belli olmadı:mad:
Sabrımızı deniyorlar:63: ne kadar sürede deli olacağız diye test ediliyoruz:KK70:
Hadi inşallah hayırlısıyla gönlündeki olsun bebiş:KK19:
Gerçi ben Antep'i pek severim..:KK200:

Back
X