- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Nevosssaklın fikrin
Git tavıh ye küçücük kuştan ne istiyon
Ay sinir oldum şimdiben erkek istiyodum özellikle konusturmak için. Pis herif yaa
Benim kızdan iyisini mi bulcaksinizBen başka kız bulurum bizim oğlana.Elini sallasa ellisi.
Zamanla alışır yeni yuvasına/kafesine.. Kafesin yanına elini koy bekle.. Bir süre sonra elini içeri uzat gene bişey yapma bekle.. Sonra eline dal darı al ve eline tünemesini bekle.. Bunları hep kefesin içinde yapıyosun unutma.. Eline korkusuzca gelmeye başlayınca dışarı çıkartıp uçurabilirsin.. Maşallahı varÇok korkak Meg.Yanaşınca titriyor.Kafesten çıkmıyor.Balkona geldi yakaladık.
Ay sinir oldum şimdiben erkek istiyodum özellikle konusturmak için. Pis herif yaa
Allah'tan yabancı değilAdra yabancı değil çok yük olmayalim dedim
Belli belli.Adra yabancı değil çok yük olmayalim dedim
O kadar da evcil ki. Geldiği günden beri elimize geliyor. Hiç ayrilmiyo yanimdan. Zaten ötmemesinden şüphelenmistim. Dişiler pek ötmez nameli sekilde..Sinir olmakta haklısın.. Konuşanlar erkek muhabbetler oluyor. Kızlar konuşmaz maalesef..Ama kuş süper güzel ya maşallah
Ya tamam gidiyorum benBelli belli.Gördük okuduk.
Dimi Nevoş bak doğru dedin onu.Anası seni yazmamış ne alacaksın kızını
Bak eline geliyor olması,evcil olması da harika..O kadar da evcil ki. Geldiği günden beri elimize geliyor. Hiç ayrilmiyo yanimdan. Zaten ötmemesinden şüphelenmistim. Dişiler pek ötmez nameli sekilde..
Sağol canım bilgiler için.Zamanla alışır yeni yuvasına/kafesine.. Kafesin yanına elini koy bekle.. Bir süre sonra elini içeri uzat gene bişey yapma bekle.. Sonra eline dal darı al ve eline tünemesini bekle.. Bunları hep kefesin içinde yapıyosun unutma.. Eline korkusuzca gelmeye başlayınca dışarı çıkartıp uçurabilirsin.. Maşallahı var
Sinir olmakta haklısın.. Konuşanlar erkek muhabbetler oluyor. Kızlar konuşmaz maalesef..Ama kuş süper güzel ya maşallah
Rica ederimSağol canım bilgiler için.Darı dediğin mısır mı ki?
Darı mısır biliyorum da normal mısır geldi aklıma.Kuşun boğazını tıkar dedim içimden başkaymış.Rica ederim
Darı yani mısır evet..
Dal darı kuşlar için olanı..
Kafesin zeminine bir yada yarım dal koy,3 gün ayrılmayacak tepesinden bakAcayip severler
Görmedim duymadım hiç.Aboooooooov ne zaman karıştırdım
Ellerinize sağlık