Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Çok korkak Meg.Yanaşınca titriyor.Kafesten çıkmıyor.Balkona geldi yakaladık.
Zamanla alışır yeni yuvasına/kafesine.. Kafesin yanına elini koy bekle.. Bir süre sonra elini içeri uzat gene bişey yapma bekle.. Sonra eline dal darı al ve eline tünemesini bekle.. Bunları hep kefesin içinde yapıyosun unutma.. Eline korkusuzca gelmeye başlayınca dışarı çıkartıp uçurabilirsin.. Maşallahı var

Ay sinir oldum şimdi ben erkek istiyodum özellikle konusturmak için. Pis herif yaa

Sinir olmakta haklısın.. Konuşanlar erkek muhabbetler oluyor. Kızlar konuşmaz maalesef..Ama kuş süper güzel ya maşallah

Sinir olmakta haklısın.. Konuşanlar erkek muhabbetler oluyor. Kızlar konuşmaz maalesef..Ama kuş süper güzel ya maşallah
O kadar da evcil ki. Geldiği günden beri elimize geliyor. Hiç ayrilmiyo yanimdan. Zaten ötmemesinden şüphelenmistim. Dişiler pek ötmez nameli sekilde..

O kadar da evcil ki. Geldiği günden beri elimize geliyor. Hiç ayrilmiyo yanimdan. Zaten ötmemesinden şüphelenmistim. Dişiler pek ötmez nameli sekilde..
Bak eline geliyor olması,evcil olması da harika..
Kuş çok bebek değil,onu da söyleyeyim..
Bikaç ay sonra erkek bir muhabbet alabilirsin mesela yanına.. O da konuşur..

Sağol canım bilgiler için.Darı dediğin mısır mı ki?

Sağol canım bilgiler için.Darı dediğin mısır mı ki?
Rica ederim
Darı yani mısır evet..
Dal darı kuşlar için olanı..

Kafesin zeminine bir yada yarım dal koy,3 gün ayrılmayacak tepesinden bak Acayip severler

Rica ederim
Darı yani mısır evet..
Dal darı kuşlar için olanı..

Kafesin zeminine bir yada yarım dal koy,3 gün ayrılmayacak tepesinden bak Acayip severler
Darı mısır biliyorum da normal mısır geldi aklıma.Kuşun boğazını tıkar dedim içimden başkaymış.İlk defa gördüm bunu.Tekrar sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…