- Emoji Skoru
- 60.018
- Puanlar
- 798
Hepsini anladim da işin sonunda niye ben zararlı çıktımtabiki sifa dene saglikli yasam icinyarin esime yaptiriyim , calisiyor mizmiz eder ama sonunda kadin dayanismasi kazanir sende yap yarin yiyelim cigköfteleri alalim kilolari sonrada ben seni gebertiyim
Çığ köfte yiyoz sende yicen mı toparlakSiz burda ne yapıyorsunuz bensiz?
Geçmiş olsun Nevoşum. Senin çocuklar da hep orda hasta oluyorYok Rabiam size yazdım kızım hasta biraz uyandı onunla ilgileniyordum gecikti mesaj
Mide bulantısı, karın ağrısı: (
Kaçarım birazdan
Seninle her yere gelirim
Ama benim Ban 2 gün Sürer sen daha çok kalırsın
İyiyim canım cok şükür bayram koşuşturmasiYok da git gel zor oluyor biraz. Sen neler yapıyorsun? Nasılsın?
Sağol tatlışım
Yarın eltimde bi tartılayım senden zayıfsam vay halineÇığ köfte yiyoz sende yicen mı toparlak
Çok şanslıyımGeçmiş olsun Nevoşum. Senin çocuklar da hep orda hasta oluyor
Yok Rabiam size yazdım kızım hasta biraz uyandı onunla ilgileniyordum gecikti mesaj
Mide bulantısı, karın ağrısı: (
Kaçarım birazdan
Yok ya öğretme boşver ihtiyacım olursa sen gelir benim yerime yaparsın olmaz mısende ona göre hareket yapcaksin cadim,birini cok fena benzetirsen 1 ay bile mapis alirsin
istersen tüyo veririm hemde seve seve
Niye vay halime? 3 kilo verdim kız ben,hala da veriyorum. Büyük başarı buYarın eltimde bi tartılayım senden zayıfsam vay haline
İyiyim canım çok şükürniye yakin oturmuyonki bana
iyiyim nevosum sen nasilsin
Hepsini anladim da işin sonunda niye ben zararlı çıktım
Çığ köfte yiyoz sende yicen mı toparlak
Bahaneye bakiyomussun sende şimdi bana b.k atmaeylülde alanyaya geliorum o bikinileri giyemezsem senin sucun gece gece cigköfte demeseydin
Yok ya öğretme boşver ihtiyacım olursa sen gelir benim yerime yaparsın olmaz mı
Evet sen ki diyet yapmaz, sporu düzenli yapmazsın :)Niye vay halime? 3 kilo verdim kız ben,hala da veriyorum. Büyük başarı bu
Sen onun şimdiki halini gör. Recep ivedige döndükilolu degilki pink hatta cok tatli
Beni iyi özetledinEvet sen ki diyet yapmaz, sporu düzenli yapmazsın :)
Maşallah istikrarlı gidiyorsun
Bahaneye bakiyomussun sende şimdi bana b.k atma