Benim iyi geçti,6dan sonra biraz açıktımNe münasebet
Senin nasıldı?
Ama ilk gün için çok iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iyi geçti,6dan sonra biraz açıktımNe münasebet
Senin nasıldı?
O kötü olmuş, nefsini sınav yapmış resmenBenim iyi geçti,6dan sonra biraz açıktımÇocuklara yemek hazırlayınca
Birde oğlum illa sen yedireceksin diye tutturdu
Ama ilk gün için çok iyi![]()
Aynen öyle olduO kötü olmuş, nefsini sınav yapmış resmen![]()
Aynen öyle olduBaş ağrısı falan olmasın diğerlerine alışırız
![]()
Allah yardımcınız olsun çok geç okunuyormuşBas agrisi benimde ilk gunlerde hep olur ki cok sukur rahat bir ilk gun gecirdim.bide burda taa 22:30 da iftar![]()
Allah yardımcınız olsun çok geç okunuyormuşUmarım hep rahat geçirirsiniz
![]()
Amin canımInsallah hep boyle devam etsin. Rabbim sabrini veriyor valla.Allah kabul etsin tuttugumuz oruclari.
İlk 3'e pro kart,1.'ye madalya ve 1.'ye sürpriz hediyemiz varayyy bu ödül şeysilerii madalya gibi ne kadarr güzelll göz alıcııııı
ben de katılıcam ben de ben de![]()
İlk 3'e pro kart,1.'ye madalya ve 1.'ye sürpriz hediyemiz var![]()
Kimler var yarışta![]()
Hadı bekliyoruz o zamanşimdilik ilk üçte gözüm yok ama katılanlara da bir çeyrek takılsaydı bari
ben![]()
Ellerine sağlık böğürtlenSelam kızlar hayırlı ramazanlar
Çok sevdiğim tavuklu çökertme kebabindan yaptım yine
Eki Görüntüle 1560938
Sofranı bekliyoruzşimdilik ilk üçte gözüm yok ama katılanlara da bir çeyrek takılsaydı bari
ben![]()
Yeni Kategori Hayırlı olsunn...- Yarışma kategorisi : Ramazan Sofraları (Masa düzeni ve bir tarif)
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
![]()
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Ramazan Sofraları + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 18 Haziran 2015
En son başvuru tarihi : 19 Temmuz 2015
Oylama başlama tarihi : 20 Temmuz 2015
Oylama bitiş tarihi : 31 Temmuz 2015
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
*Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.İlk üçe giren yarışmacılara pro kart hediye edilecektir.
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.