- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Gaz bombasi,biber gazı da atabilirim. Bak yine iyi günündesin seçenek sunuyorumMolotof mu
![]()
Hoş geldin kiraz dodahlımmmslm hanımlarrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz bombasi,biber gazı da atabilirim. Bak yine iyi günündesin seçenek sunuyorumMolotof mu
![]()
Hoş geldin kiraz dodahlımmmslm hanımlarrr![]()
ıyıym nevom .. herkesler burdaymıs megersemmMerhaba canım hoşgeldin nasılsın![]()
Gaz bombasi,biber gazı da atabilirim. Bak yine iyi günündesin seçenek sunuyorum
Hoş geldin kiraz dodahlımmm![]()
Sorma yaTeknolojik aletlerden yana bi yüzün gülmedi adram![]()
İyiyim canım sağolıyıym nevom .. herkesler burdaymıs megersemmsen nasılsın .. yarısma nasıl gıdıyor
![]()
Gaz bombasi,biber gazı da atabilirim. Bak yine iyi günündesin seçenek sunuyorum
Hoş geldin kiraz dodahlımmm![]()
senden de bı yemek beklıyorumm bu yarısmadaİyiyim canım sağolYarışmaya yeni başladık iyi gidiyor
2 soframız var
![]()
Aslında senin fiziğin çok mükemmel hatta mükemmel ötesiAmin nevosum senden de razı olsun Rabbim![]()
Anla artık kızııaammmm aşıkım ben sanaaaay benı ne guzel karsılıyor bu harbı yeaahosbulduk fıstıgımm
nasılsın
İnşaallah canımsenden de bı yemek beklıyorumm bu yarısmada![]()
DiyosunAslında senin fiziğin çok mükemmel hatta mükemmel ötesi![]()
Anla artık kızııaammmm aşıkım ben sanaaa![]()
Bencillik Yapmıyorum ki tek sayılarda biri senin olacak iştePis bencil biri benm olsun nolcak![]()
Tama olarak görsem daha iyi karar vereceğimDiyosun![]()
Benim tablet kapandı açılmıyor uğraşmıyorum bende attım bi Köşeye duruyor onun keyfiyle mi uğraşcamSorma yaBu kadar kullanmaya can mı dayanır o da var tabi:)
Ya dördüz olursaBencillik Yapmıyorum ki tek sayılarda biri senin olacak işte![]()
Açma kapama düğmesine uzun süreli basılı tuttun muBenim tablet kapandı açılmıyor uğraşmıyorum bende attım bi Köşeye duruyor onun keyfiyle mi uğraşcam![]()
2 sini veririm o zaman daYa dördüz olursa![]()
İyi o zaman2 sini veririm o zaman da
Normal yolla o kadar olmaz ya![]()