- 26 Mayıs 2014

- 13.524

- 15.845

- 298

sanada canımm hayırlı cumalarrHayırlı cumalar hepınıze![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada canımm hayırlı cumalarrHayırlı cumalar hepınıze![]()
Nasılsın cnm pasta kursu bıttımısanada canımm hayırlı cumalarr
yok canım bittmedi halen devam 4 haftam daha varr..ben yarın nasipse kuracağımm yarın eşimin doğum günü bi vesile ile 3 arkadaşını çağırdım eşleriyle birlikte iftara bir taşla 2 kuş misali canımm..Nasılsın cnm pasta kursu bıttımı
Ne zaman kuruyosun sofranı![]()
Icerde yattik kuzum yigenine de kiyamazmisBalkonda sinek vardır içerde uyuyun :)
Bitirmedim Aklım orda :))
Teşekkür ederim öyle ya uğraşmış bi Sürü ki yapma dedik hasta sonuçta uğraşmasın dedik ama ana işte içi el vermiyor![]()
Ona kıyılır mı ya bal kaymak oIcerde yattik kuzum yigenine de kiyamazmis![]()
Valla birşey yapmadım
Meyvemi yedim oturuyorum canm. Sen napiyosnKıyma tabi
Ne yapıyorsun canım?
Bende çayımı içiyorum 2.30 a kadar yiyip içeyimMeyvemi yedim oturuyorum canm. Sen napiyosn![]()
Afiyet olsun kuzummBende çayımı içiyorum 2.30 a kadar yiyip içeyim
Hani nevoş nerde gelene kadar dedikodusunu yapalım
Nevoş hamileymiş
Kimseye söyleme dedi ama sen yabancı değilsin![]()
Ben dedim aslında ondan sır çıkmaz diye ama önce ben bi hazmedeyim dediAfiyet olsun kuzumm
NeyyyyyNevreste hamile miymiş???? Hemde 3 üz müüü
Hain nevos neden bana söylemedi eceba![]()
O da haklı şimdi 50 yaşından sonra napsin o kadar çocukla. Ev ev olmaktan çıkar kreşedönerBen dedim aslında ondan sır çıkmaz diye ama önce ben bi hazmedeyim dedi
Doğurup bize verecekmiş bana 4 tane yeter dedi![]()
Daha çok var 50 ye ya.. O zamana kadar kızlar büyür kardeşleriyle ilgilenirO da haklı şimdi 50 yaşından sonra napsin o kadar çocukla. Ev ev olmaktan çıkar kreşedöner![]()
Nevos harakiri yapti galibaDaha çok var 50 ye ya.. O zamana kadar kızlar büyür kardeşleriyle ilgilenir![]()
Nevos harakiri yapti galiba![]()
Hadi ben kaçtım o zamanNevoş gelmeden topuklayalım bize yapacak yapacağını
![]()