- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyorDedin zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyorDedin zaten![]()
Ne gibiSoyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam
Kizz nerelerdesin sen![]()
Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam
Kizz nerelerdesin sen![]()
Hoşbulduk tatlımHoşgeldin Efser'cim![]()
Afiyet şifa olsunGayet olurmuş bak
Biz kocacımla yeni içtik ama Yaparım sana da hemen![]()
Sus gelin hanım konuşmaAaa ne zaman dedim ya.. Ceviz yiyeyim ben bari görümceler insanda Hafıza falan bırakmıyor![]()
Ramazan beni de tutuyorRamazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var
Hoşbulduk tatlım
Afiyet şifa olsunbende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim
![]()
Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :)Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var
Hoşbulduk tatlım
![]()
söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım benNe gibi![]()
Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.galiba şekerimde bir dengesizlik var
Hoşbulduk tatlım
![]()
Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorumRamazan beni de tutuyor
Nasılsın Efser pek görünmüyorsun![]()
Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendimeSofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :)
2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım![]()
İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yoksöylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben
Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasın![]()
Gündüzleri bende öyleyimNe olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum
Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime
İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yokkilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum
![]()
İftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş yaGündüzleri bende öyleyimİftardan sonra kendime geliyorum
![]()
Yok ben enerji doluyorumİftardan sonra yığılıp kalıyom Nevoş ya![]()
Kalk basalımBak geliyorum siz yoksunuzbence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda
![]()
Kakao bugün sofrasını ekleyecektiKakao yaramazlık yapmış![]()
Iftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruzBak geliyorum siz yoksunuzbence sizin bir kararkahınız var ben orayı basaçagım sonunda
![]()
Ovv Baskın büyükKalk basalım![]()
Evet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişleIftardan sonra bi ağırlık basıyor. Dualarımız var onları ediyoruz
Ovv Baskın büyük![]()
İz peşindeyim merak etme ablaEvet pink baskın büyük de baskını yapacak ortak kayboldu.Nevoşla efserin karargahını basıcaz bu gidişle