• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Soyle nevosum ona tuzak hazirliyorum zaten ayağını kaydircam:KK12:

Kizz nerelerdesin sen:KK3:
Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.:KK70:galiba şekerimde bir dengesizlik var :KK30:

Hoşgeldin Efser'cim:KK19:
Hoşbulduk tatlım :KK19:
Gayet olurmuş bak:KK70:
Biz kocacımla yeni içtik ama Yaparım sana da hemen:KK22:
Afiyet şifa olsun :KK50:bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim :eek:

Ramazan beni tutuyor harbim ben onu tutacağıma.:KK70:galiba şekerimde bir dengesizlik var :KK30:

Afiyet şifa olsun :KK50:bende kendime yapacaktım bir üşengeçlik geldi vaz geçtim :eek:
Ramazan beni de tutuyor:KK30:
Nasılsın Efser pek görünmüyorsun:KK19:

Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :)
2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım :KK70:

Ramazan beni de tutuyor:KK30:
Nasılsın Efser pek görünmüyorsun:KK19:
Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum :KK53:

Sofrayı toplar toplamaz yapıyoruz biz hemen :)
2. 22 ye kadar acele etmemiz Lazım :KK70:
Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime :KK70:

söylersem tuzağa dusmezsin ki,saf mıyım ben :KK70:

Bi doktora git efserim Allah korusun kötü bisey çıkmasıno_O
İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok :KK51:kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum :KK51:

Ne olsun tatlım bir halsizlik var bütün gün sonra yemek sofra topla derken akşamda bir bitkinlik oluyor kendimi yatağa zor atıyorum :KK53:

Ben bu gün rüyamda çay içib oruçumu bozuyodum ama çayın tadı çok güzeldi artık rüyalarımda tat alma güçüm oluştu çok güldüm kendime :KK70:

İnşallah bişey yok harbim doktora gidecek güçüm yok :KK51:kilo verdim ya bu sene vucudüm tam denge sağlayamadı diye düşünüyorum :KK51:
Gündüzleri bende öyleyim:cry:İftardan sonra kendime geliyorum:KK45:

Back
X