- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Ne ya yine ne oldu.. Sana daha çok vercem işteDemek öyleoturun baş başa yiyin,küstüm ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ya yine ne oldu.. Sana daha çok vercem işteDemek öyleoturun baş başa yiyin,küstüm ben
![]()
IstemiyorumNe ya yine ne oldu.. Sana daha çok vercem işte![]()
Nevoş seni tanımasam tamam derimBen ara ara telefonla konuşuyorum2 tane konu açtım
2 Bardak çay içtim daha sayayım mı
![]()
Efser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küsseneNevoş seni tanımasam tamam derimsen mesaj sayına bak bir sen buları yaparken kac mesaj yazarsın bilmiyomuyum ben
![]()
Ne yapsam yaranamıyorum sanaIstemiyorum![]()
yandaş mı arıyorsun bir deEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene![]()
Sen iyice hansel ve grateldeki pastadan evi olan cadıya döndünNe yapsam yaranamıyorum sana
yandaş mı arıyorsun bir de![]()
Ama en çok kendim yiyorumSen iyice hansel ve grateldeki pastadan evi olan cadıya döndünevet yalnız kaldim,efserim de küssün
![]()
Ye Elif ablam afiyet bal şeker olsunBende isterim:)
Bana çenesi düşük mü diyorsunNevoş seni tanımasam tamam derimsen mesaj sayına bak bir, sen bunları yaparken kac mesaj yazarsın bilmiyomuyum ben
![]()
Sende karargahdaysanEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene![]()
Ben ne yaptım sanaEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene![]()
Ben mi yok canımBana çenesi düşük mü diyorsun![]()
Pinko bizde Harbi'ye küselimNe yapsam yaranamıyorum sana
yandaş mı arıyorsun bir de![]()
Yok efserim ben karargahta değilimSende karargahdaysan![]()
Tabağıma göz diktinBen ne yaptım sana![]()
Yaa güvenemezsin efserim emin olamazsın uyma sen onaSende karargahdaysan![]()
Abooooooovvv 100.000'e az kalmışBen mi yok canımmesaj sayın diyor
![]()
E ben ne Yaptım bu durumda?Yok efserim ben karargahta değilimhadi küs nevosla pinkoya
Tabağıma göz diktin![]()
Benden gizli mekanlariniz mi varPinko bizde Harbi'ye küselimHadi karargahımıza gidelim
![]()
Sana daha büyük tabakta hazırlamasını sağladım daha ne istiyorsunYok efserim ben karargahta değilimhadi küs nevosla pinkoya
Tabağıma göz diktin![]()
Beni şişko yapmaya ugrasiyosunE ben ne Yaptım bu durumda?