- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sensın 28 yaşında ben daha 26 bıle olmadım naberrrr28 yasindasin,toton olmuş kazan gibi. Hala el öpeyim diyosun. Azcik yüzün kizarsin![]()
Öp bakayım elimineneler nörüyonuz len verınde elınızı öpem ne de olsa torununuz yaşındayım![]()
Hadi hadi gizleme artik gerçek yaşınısensın 28 yaşında ben daha 26 bıle olmadım naberrrr![]()
harclık vercen mı 500 tl ni alırım haÖp bakayım elimi
Ne yapıyorsun canım![]()
attırma şimdi bana nufus cuzdanımın resmınıHadi hadi gizleme artik gerçek yaşını![]()
Sen öp bakarızharclık vercen mı 500 tl ni alırım ha
iyilik senden naber pampısım![]()
Att attttattırma şimdi bana nufus cuzdanımın resmını![]()
sızden harclık toplayıp mayamiye tatile gitcem benım neyım eksikkiSen öp bakarız
İyidir pampişim![]()
Bence de edememBeni göz ardı edemezsin![]()
Sen topla beraber gidelimsızden harclık toplayıp mayamiye tatile gitcem benım neyım eksikki![]()
Aman çok yeme sakın kilo alırsınBence de edemem
Çok kırdın kalbimi gidip sahur için poğaça yapayım bari
Bunalıma söktün Yemeğe vercem kendimi![]()
Totomla senin kimliginin ne alakasi var be manyaksen koca totonun resmını at bende atayım![]()
gidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkSen topla beraber gidelim![]()
Ben birşey anlamıyorum zaten hem alık alık geziyorumgidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkbunun altında bı esprı yatıyo ama sen anlamadın onu sadece harbı anladı
![]()
kankı senı bugun cımcıme sutyen konusunda etıketlemıs bende yazıcaktım onun zaten sutyene ıhtıyacı yok kesın asar diye ama hadi didim yazmayımTotomla senin kimliginin ne alakasi var be manyakayrica 2 kilo daha verdim ben
![]()
anlarsın nevossss yakında anlarsınBen birşey anlamıyorum zaten hem alık alık geziyorum![]()
Anladimmgidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkbunun altında bı esprı yatıyo ama sen anlamadın onu sadece harbı anladı
![]()
Allah razı olsunkankı senı bugun cımcıme sutyen konusunda etıketlemıs bende yazıcaktım onun zaten sutyene ıhtıyacı yok kesın asar diye ama hadi didim yazmayım![]()