Canım oylama başladığı zaman yeni kategori anketini açacağım inan hiç fikrim yok sürpriz olacakNevom diger tema be olur senceeee nabiz yoklamisindir senhaber ver bana da bende katilmak istiyorum musait olursammmmm
Sen beni sürekli kandırıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oylama başladığı zaman yeni kategori anketini açacağım inan hiç fikrim yok sürpriz olacakNevom diger tema be olur senceeee nabiz yoklamisindir senhaber ver bana da bende katilmak istiyorum musait olursammmmm
Artik bosum gelebilirimCanım oylama başladığı zaman yeni kategori anketini açacağım inan hiç fikrim yok sürpriz olacak
Sen beni sürekli kandırıyorsun![]()
Kız bitliiiArtik bosum gelebilirimozamanlar doluyimmm
Ama ask olsun her yaptigimi sana atoyorum ozelden
Kamuya acilamadim bi turlu![]()
Yavaş yavaş açılıyorsunArtik bosum gelebilirimozamanlar doluyimmm
Ama ask olsun her yaptigimi sana atoyorum ozelden
Kamuya acilamadim bi turlu![]()
Oooooo kimleri goruyorum siz kk nin yolunu bilir miydiniz hanim agamKız bitliii![]()
Aaaaa olursa guzel olur :)Yavaş yavaş açılıyorsunPastalar olabilir
![]()
Bitli yarışmaya katılacakmışKız bitliii![]()
Katılmazsan bu mesajı hatırlatırım sanaAaaaa olursa guzel olur :)
Tamam yaaa olursa tesvik edin beniikKatılmazsan bu mesajı hatırlatırım sana![]()
Merak etme ben teşvik ederimTamam yaaa olursa tesvik edin beniik
He biliyom nolmusOooooo kimleri goruyorum siz kk nin yolunu bilir miydiniz hanim agam
Hangi dağda kurt ölmüşBitli yarışmaya katılacakmışİnandırıcı geliyor mu
![]()
Senin katılacağını duymuşHe biliyom nolmus
Hangi dağda kurt ölmüş![]()
Katılsın katılsın ona ters köşe yapicamSenin katılacağını duymuş''Ondan önce benim katılmam lazım''dedi
Hemşom işlerin bitti mi?![]()
İyi tamamKatılsın katılsın ona ters köşe yapicam
Yokkizz bitmedi,bu hafta içi toparlariz![]()
Nevos cinnet gelmeye başladı haİyi tamamGerçek gibi davranalım
Hatta inandırıcı olması için sen birşeyler yapabilirsin
Allah kolaylık versin datlum![]()
Sen de mi katilcan yaaaKatılsın katılsın ona ters köşe yapicam
Yokkizz bitmedi,bu hafta içi toparlariz![]()
Yoooo hiç işim olmaz,hele ben aç karnımı doyurayim da yarışma eksik kalsinSen de mi katilcan yaaa![]()
Sanki yaptıklarını biz yiyoruzYoooo hiç işim olmaz,hele ben aç karnımı doyurayim da yarışma eksik kalsin![]()
Marga ,harbi en azından birkaç defa katıldı sen 1 kere bile katılmadınSen de mi katilcan yaaa![]()