Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun deliklerinin olduğu yere cere deniliyor.Dişi mieşşek adam erkek diye verdi banaa
![]()
Emin misin megim kesin dişi mi? Burnu biraz mavimsi gibi geldi bana,daha yavruMaşallahhh çok güzel![]()
Bak bu oğlan işte
Rengi çok güzel
Biliyorum kuzum da yavrularda çok net olmuyor ya o cere. Mesela adranin ki yetişkin erkek.Burun deliklerinin olduğu yere cere deniliyor.
Ve bu bölüm pembe/bej rengindeyse;dişi, Mavi/koyu renkse erkek oluyor.
Baş göz edek mi bizim çocukları
Çok korkak Meg.Yanaşınca titriyor.Kafesten çıkmıyor.Balkona geldi yakaladık.Bak bu oğlan işteMaşallah ona da
![]()
NevosssOnu bende düşündüm![]()
Git tavıh ye küçücük kuştan ne istiyonYimek istyrum onu![]()
Ay sinir oldum şimdi3 aylıktan büyük bu cici kuş. Dolayısıyla ceresi rengini almıştır ve dişi bir kuş olduğunu söyleyebiliriz. Ama çookk güzel
Yanına bir de erkek al.. Bebe yapsınlar![]()
Başlık parası istersin sen vermem.Baş göz edek mi bizim çocukları![]()
Yavrularlar birini bana verirsinizNevosssaklın fikrin
Git tavıh ye küçücük kuştan ne istiyon
Ay sinir oldum şimdiben erkek istiyodum özellikle konusturmak için. Pis herif yaa
![]()
Yok kız çok bişey istemem. 1 ev,1 araba,benim agirligimca altın kafiBaşlık parası istersin sen vermem.![]()
Bunlar az olmaz mıYok kız çok bişey istemem. 1 ev,1 araba,benim agirligimca altın kafi![]()
Yok sana yavru falanYavrularlar birini bana verirsiniz![]()
Ben başka kız bulurum bizim oğlana.Yok kız çok bişey istemem. 1 ev,1 araba,benim agirligimca altın kafi![]()
Niye yaYok sana yavru falan![]()
Adra yabancı değil çok yük olmayalim dedimBunlar az olmaz mı![]()