• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Doğruları söylüyorum :KK60:
Ben sahur yapayım tatlım görüşürüz:KK19:
Görüşürüz bebekim:KK60:

He bu arada o mesaj buymuş bak;

''
@Kajmery34 (omzundaki baykuş çok tatlı) :KK49:
pinkstrap pinkstrap (dişleri dudakları çok guzel bi hatun resmi koymuş ):KK51:
@matmazeldepresif (Çok sinirli heralde diye düşünmüştüm) :KK48:
@Anti Depresan
(önceki rahibe profiliydi yada benmi yanlış hatırladım dikkatimi çekmişti) :KK14:
@pinoli Çok değişik profil resimleri kullaniyo oglum büyüsün ilerde ogluma alcam bekliycekmis sonrada birbirimizi yiycez :KK11::KK45:
Daha çok ama hatirliyamadimo_O
''

Görüşürüz bebekim:KK60:

He bu arada o mesaj buymuş bak;

''
''
Hey yaşasın ünlü olmuşum:KK73::KK73:

:KK45:
Nereye el sallayim :KK24:

edit:Ben pinkstrap pinkstrap hatunun profil resminin guzel oldugundan bahsetmistim kendi resimlerinide gördüm albümünde kendiside güzel hoş hatun :KK14:

Son düzenleme:
Hey yaşasın ünlü olmuşum:KK73::KK73:

:KK45:
Nereye el sallayim :KK24:

edit:Ben pinkstrap pinkstrap hatunun profil resminin guzel oldugundan bahsetmistim kendi resimlerinide gördüm albümünde kendiside güzel hoş hatun :KK14:
Kafa bi dünya ışte,yanlış anlamisim:confused:

Bu arada ünlü oldun evet:KK60: tanışmış da olduk..

Selam arkadaşlar,
Yeni kategori hayırlı olsun.
Ramazanın bitmesine az kaldı,bende pazar menüsü hazırlıyorum,hazırlamısken,resimde çekiyorum,tamamlanınca bende katılacağım bir aksilik olmazsa.
Bu arada süper tarifler gelmiş,hepinizin elinize sağlık.

Selam arkadaşlar,
Yeni kategori hayırlı olsun.
Ramazanın bitmesine az kaldı,bende pazar menüsü hazırlıyorum,hazırlamısken,resimde çekiyorum,tamamlanınca bende katılacağım bir aksilik olmazsa.
Bu arada süper tarifler gelmiş,hepinizin elinize sağlık.
Merhaba canım
Hayırlı Ramazanlar:KK68:
Sensiz olmaz zaten:rolleyes:Kolay gelsin canım:kk77::KK60:

Merhaba canım
Hayırlı Ramazanlar:KK68:
Sensiz olmaz zaten:rolleyes:Kolay gelsin canım:kk77::KK60:
Sağolasın Nevrestem,sanada hayırlı ramazanlar canım. :KK68: Sensiz olmaz mı diyorsun,çok utandım ve şımardım:oops:
Ramazan bitiyor ben anca gelebildim,muazzam sofralar kurulmuş her zamanki gibi,bayıldım,rakiplerim sağlam yine. Bende hafif menülerle geçiştiriyorum aslında bugunde ortasını bulmaya çaliştım,bakalım neler olacak.Yarın paylaşırım artık zira bol bol tereyağı kullandım,yemeğin üzerine 4km yürüyüş ,birde ufaklıkta park koşturmacası paklar beni bugünHoppa
Görüsmek dileğiyle,sevgiyle kal.
Herkese tekrardan hayırlı ramazanlar.:KK200:

Sağolasın Nevrestem,sanada hayırlı ramazanlar canım. :KK68: Sensiz olmaz mı diyorsun,çok utandım ve şımardım:oops:
Ramazan bitiyor ben anca gelebildim,muazzam sofralar kurulmuş her zamanki gibi,bayıldım,rakiplerim sağlam yine. Bende hafif menülerle geçiştiriyorum aslında bugunde ortasını bulmaya çaliştım,bakalım neler olacak.Yarın paylaşırım artık zira bol bol tereyağı kullandım,yemeğin üzerine 4km yürüyüş ,birde ufaklıkta park koşturmacası paklar beni bugünHoppa
Görüsmek dileğiyle,sevgiyle kal.
Herkese tekrardan hayırlı ramazanlar.:KK200:
Ellerine sağlık canım :KK200:Bizi yalnız bırakmıyorsun:KK19:Teşekkür ederim:KK60:
Merak etme eritmissindir:KK19:

Back
X